NaslovnicaVijestiOtkriven razgovor između Ronalda i Messija u El Clasicu

Otkriven razgovor između Ronalda i Messija u El Clasicu

Zvijezde Real Madrida i Barcelone, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, imali su kratak razgovor tokom El Clasica.

razgovor

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, jasno je, nisu prijatelji, ali očigledno postoji uzajamno poštovanje između njih.

Dva najbolja svjetska igrača sa respektom govore jedan o drugom u svojim izjavama, te se pozdravljaju tokom El Clasica, utakmica između reprezentacija Portugala i Argentine, ili svečanih ceremonija.

Uoči subotnjeg El Clasica na Camp Nou, Ronaldo je sačekao Messija u tunelu, nakon čega su zagrljeni izašli na teren.

U 40. minutu utakmice, kod rezultata 0:0, Ronaldo je imao zadatak da čuva Messija kod izvođenja kornera.

Ronaldo je imao kratak razgovor sa Argentincem, vjerovatno pokušavajući da ga dekoncentriše. Stavio mu je ruku na vrat te rekao: “Šta ima?”

Messi mu je uz blagi smješak odgovorio: “Mirno (sam)”.

I jedan i drugi imali su ključne role u prethodnim okršajima velikih rivala, ali nijedan od njih dvojice nije imao značajan doprinos u ovom meču.

Barcelona i Real odigrali su neriješeno u 232. El Clasicu (1:1), a bod gostima donio je Sergio Ramos, golom glavom u 90. minuti, na asistenciju Luke Modrića. Prethodno, Barcelona je povela golom Luisa Suareza u 53. minutu, nakon centaršuta Neymara.

Real je zadržao šest bodova prednosti ispred Barcelone, kojoj je ovo bio treći uzastopni remi. U sledećem kolu madridski klub dočekuje Deportivo La Corunu na svom Santiago Bernabeu, dok katalonski klub ide u goste Osasuni. I jedni i drugi su osigurali plasman u sledeću fazu Lige prvaka.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!