NaslovnicaVijestiDa li je ovo dokaz da "Maminjo" iz sjene upravlja Dinamom? Transfer...

Da li je ovo dokaz da “Maminjo” iz sjene upravlja Dinamom? Transfer Dani Olma je u pitanju, a evo o čemu se radi

Gotovo je sigurno da je Dani Olmo već odigrao svoju posljednju utakmicu za ekipu Dinama. To je bilo više ili manje i jasno naklon završetka sezone a nakon maestralnih partija na Euru zua mlade igrače, pitanje je vremena kada će Španjolac napustiti klub. U Dinamu su ponovo napravili odličan potez.

To što su sačekali da se završi Evropsko prvenstvo za mlade igrače, koji se prije neki dan završilo Italiji, potez je za svaku pohvalu Dinamo Zagreba. Dinamo Zaagreb je već mogao prodati Dani Olma, ali Španjolac je još dodatno povećao svoj ionako odličan status na međunarodnoj nogometnoj sceni izvrsnim nastupima na spomenutom turniru. Bio je MVP finalnog susreta, a također se nalazi u idealnoj postavi prvenstva.

ZAHA DOLAZI, AUBAMEYANG ODLAZI; Arsenal dovodi pet novih pojačanja – evo kako će ekipa izgledati u 2019/20 sezoni!

Sasvim je jasno da je bivši Barcelonin nogometaš prerastao Dinamo i Hrvatsku. Do danas se njegovo ime najčešće povezivalo s klubovima iz Španjolske i Njemačke. Do sada Dinamo za njega navodno potraživao oko 30 miliona eura, aa cijena je sada dodatno porasla. Odličan potez uprave Dinama, koja je mudro sačekala kraj prvenstva iako su igrač već ranije mogli prodati. Potez koji liči na Zdravaka Mamića, koji i dan danas, kako se čini, iz sjene upravlja Dinamom.

Novi klub koji želi Dani Olma je Manchester United! Interes također dolazi i od nekih drugih engleskih klubova, a svaki dodatni interes diže cijenu igrača, koji će zasigurno oboriti rekord Marka Pjace koji je prodan za 25 miliona u Juventus.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!