NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg Crystal Palace nije potpisao Van Dijka za 6 milijuna...

Razlog zbog kojeg Crystal Palace nije potpisao Van Dijka za 6 milijuna funti prije tri sezone

Razlog zbog kojeg Crystal Palace nije potpisao Van Dijka za 6 milijuna funti prije tri sezone. Virgil van Dijk je postao najskuplji svjetski branič u siječnju nakon što je pristao pridružiti se Liverpoolu ranije ovog tjedna.

Razlog zbog kojeg

Jurgen Klopp pregovarao je sa 75 milijuna funti sa Southamptonom, a Nizozemac će se pridružiti svom novom klubu za samo nekoliko dana.

Od pridruživanja Saintsima u 2015. godini, on je stekao reputaciju kao jedan od najboljih braniča u ligi.

A sa Liverpoolom koji se muči u defanzivnoj liniji ove sezone, mogao bi biti igrač koji će im pomoći da osiguraju četvrto mjesto po drugi put zaredom.

[su_no1forfootball]

Prije nego što se preselio u Englesku, Van Dijk je proveo dvije sezone u Škotskoj sa Celticom, gdje je napravio 76 nastupa u ligi i uhvatio oko brojnih klubova prije nego što se preselio na jug.

U stvari, 2014. godine, još jedan klub iz Premier lige, Crystal Palace je odbacio priliku da potpiše najskupljeg braniča na svijetu za samo 6 milijuna funti.

I njihov razlog neuspjeha da ga dovedu je prilično smiješan.

“Kad sam bio u Palaceu, bilo je teško potpisati igrače “, rekao je za talkSPORT Neil Warnock, koji je bio zadužen za klub prije tri godine.

“Htio sam dovesti braniča Celtica, Van Dijka, ali su željeli 6 milijuna funti. Rekao sam moramo ga kupiti, zar ne? ”

“Glavni skaut je išao da ga gleda i rekao ‘on nije baš brz, to je škotski nogomet’, prije nego što ga je doveo Southamptona.”

Dakle, prema Warnocku, Palace se odlučio protiv potpisivanja Van Dijka zbog brzine. Ubrzajmo tri godine i klub se sada treba crveniti, pogotovo taj skaut.

[su_premierleague]

Vjerojatno je to igrač koji je potreban Crystal Palaceu u ovom trenutku.

Dakle, činejnica da su propustili priliku da dovedu Van Dijka za 6 milijuna funti prije nekoliko sezona će se dodati na razočarenje koje su njihovi navijači pretrpjeli ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!