NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg je Dortmund odbio mogućnost otkupa ugovora Batshuaiya je BIZARAN!

Razlog zbog kojeg je Dortmund odbio mogućnost otkupa ugovora Batshuaiya je BIZARAN!

Belgijski reprezentativac Michy Batshuayi umao je debi iz snova za Borussia Dortmund nakon što je nedavno stigao u klub iz Chelseaja. 24-godišnji napadač – koji je bio zamjena Alvara Morate na Stamford Bridgeu – postigao je dva gola i pomagao Dortmundu u pobjedi nad FC Kolnom u petak navečer.

Dortmund odbio mogućnost

Batshuayi je postigao pogodak u oba poluvremena, a zatim je zamjenjen sa Andre Schurrleom s zadnjih pet minuta utakmice. Trener momčadi Dortmund Peter Stoger pohvalio je zamjenu Pierre-Emericka Aubameyanga nakon njegova nevjerojatnog debija u Bundesligi.

“Izgubili smo izvanrednog napadača, ali smo također zadnji dan transfer roka doveli nogometaša koji može u kontinuitetu postizati pogodke”, rekao je. “U zadnje vrijeme nije igrao mnogo vremena i zato je došao kod nas gdje će imati više vremena za igru.”

Mnogo posudbi uključuje klauzulu koja klubu omogućuje potpisivanje igrača za određenu naknadu na kraju posudbe.  Međutim, BILD otkriva razlog zašto je Dortmund odbio uključiti “mogućnost kupnje” na kraju Batshuayijevog šestomjesečne posudbe.

>> Giroud otkrio koja tri kluba je odbio prije dolaska u Chelsea

Chelsea je, kako se izvješćuje, inzistirao na uključivanju “bay buck” klauzule te bi na taj način Belgijanca mogli vratiti na Satamford Bridge u bilo kojem momentu. Međutim, Dortmund ima politiku da ne uključuje bilo kakve klauzule o otkupu u ugovorima igrača još od gubitka Mario Gotzea koji je na sličan način potpisao za Bayern Munchen 2013. godine.

[su_bonus]

To je izvrsna vijest za Chelsea koji će moći dobiti veći iznos za Batshuayia ako se dobro pokaže u Njemačkoj, te ukoliko ga odluče ne zadržati u timu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!