Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Razlog zbog kojeg je Tim Howard idol Marcus Rashfordu

25. veljače 2016. godine, relativno nepoznati tinejdžer se predstavio svjetskom nogometu sa dva gola u Europi.

Razlog zbog kojeg

I u toj posebnoj noći u Manchesteru, rodila se zvijezda koja se zvala Marcus Rashford.

U razdoblju od godinu dana, Rashford je izgradio ime, a priče o njegovom nevjerojatnom usponu počele su se pojavljivati, uključujući i sjajnu priču o njegovom idolu.

Tijekom prve sezone u klubu mladih Fletcher Moss Rangers, 7-godišnji Rashford bio je redovit u prvoj momčadi, ali nije igrao napadača.

Rashford je u nedavno intervjuu za The Sunday Times objasnio: “Moja prva sezona u Fletcher Mossu je bila na golu, a uzbuđenje za postizanje golova dobivaš isto kao kada i obraniš dobre šanse.”

“Howard je bio moj idol, imao sam mali dres od Tim Howarda. Jednog dana ću uzeti rukavice od njega.”

Rashford je u intervjuu govorio o tome kako je igrao nogomet kada god je mogao u Manchesteru.

“U ovom području mnogo djece voli igrati nogomet. Neki u klubu nisu bili talentirani kao drugi, ali su se trudili, jer vole ovu igru, tako da su se svi poboljšali.”

“To je značilo da je uvijek bila ogromna konkurencija i čim jedan igrač ode u akademiju (u profesionalnom klubu), to je bilo otvaranje očiju ostalima. Pokazalo nam je da je sve moguće.”

Rashford je sigurno pokazao Fletcher Moss Rangers ekipi i svijetu što je sve moguće, kada je debitirao 2016. godine i igrao u prvoj momčadi pod vodstvom Louis van Gaala.

Od tada je postao sastavni dio ekipe Jose Mourinha i Garetha Southgatea, postigavši osam golova na svim natjecanjima za klub i zemlju ove sezone.

Ipak, činjenica da je Tim Howard bio idol Rashforda je zaista za divljenje.

Ronaldo? Beckham? Van der Sar? Ne, ne i ne! Timothy Matthew Howard! DA!

Oznake: