NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg je Torres pobijesnio na Ronalda: Evo što su rekli...

Razlog zbog kojeg je Torres pobijesnio na Ronalda: Evo što su rekli jedan drugom

Razlog zbog kojeg je Torres pobijesnio na Ronalda. Evo što su rekli jedan drugom. Igranje protiv Real Madrida u polufinalnoj europskoj utakmici na Vicente Calderonu značilo bi Fernando Torresu isto kao i jednom od najvatrenijih navijača Atletico Madrida na stadionu u srijedu navečer.

Razlog zbog

Nažalost za Torresa, on nije uspio napraviti neki utjecaj, zamijenjen je u 56. minuti, gdje je Gameiro ušao umjesto njega, kada su Atleticu bili potrebni golovi kako bi prošli u finale.

Možda je Simeone izveo Torressa zbog straha da bi 33-godišnji napadač mogao napraviti nešto glupo, što bi mu zaradilo crveni karton.

Bivši Liverpoolov i Chelseajev igrač je bio uključen u sukob sa Cristianom Ronaldom, ali što ga je naljutilo?

[su_euro_soccer_bonus]

Španjolske novine AS vjeruju da znaju razlog zbog kojeg su se sukobila ova dva igrača. Kada je Isco postigao gol za Madrid u 42 minuti susreta, Ronaldo je reagirao ušutkivanjem navijača Atletico Madrida.

Ronaldo je bio svjestan da je Iscov gol bio učinkovit i da je on ubio igru. Atletico, koji je postigao dva gola preko Saul Nigueza i Antoine Griezmanna, vratili su se na nulu i sada su morali sve ispočetka.

Što su to Ronaldo i Torres rekli jedan drugom?

Snimke su pokazale kako dvije zvijezde imaju verbalni okršaj i španjolske novine Marca su otkrile što su rekli u tom bijesu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Torres: “Što nije u redu s tobom?”

Ronaldo nije odgovorio ništa, ali se Torresu suprostavio samo smiješkom.

Torres ga je tada nazvao ‘klaunom, prije nego što je Portugalac odgovorio: “Idi kući, idiote.”

Podrazumijeva se da se pod ‘kući’ mislilo na Atleticovo neposredno ispadanje iz Lige prvaka.

Također pročitajte: Najava Europske lige: Lyon ima vrlo težak zadatak, navijači Uniteda se nadaju finalu

Cakir je tada intervenirao, odvodeći Torresa daleko od Ronalda, ali je favorit navijača Atletico Madrida otišao govoreći “Kučkin sine”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!