NaslovnicaVijestiRazlog zbog kojeg su PSG-ovi navijači izviždali Neymara, iako je postigao četiri...

Razlog zbog kojeg su PSG-ovi navijači izviždali Neymara, iako je postigao četiri gola

Razlog zbog kojeg su PSG-ovi navijači izviždali Neymara, iako je postigao četiri gola. Neymar je stigao u PSG sa velikom težinom na svojim ramenima. U svakom slučaj, težina je 220 milijuna eura.

Razlog zbog kojeg

Mnogo toga je napravljeno od smiješne naknade za koju je Brazilac stigao, ali je već počeo da isplaćuje taj novac sa 24 impresivna gola u 23 nastupa na svim natjecanjima.

Četiri od ta 24 gola su postignuta u utorak navečer u pobjedi od 8-0 protiv Dijona.

Bivša zvijezda Barce je završila hat-trick sa nevjerojatnim solo golom u 73. minuti, ali Edinson Cavani također je zauzeo naslovnice, zbog izjednačenja rekord Zlatana Ibrahimovića od 156 golova.

[su_no1forfootball]

Dakle, kada je Urugvajac postigao penal u 83. minuti, činilo se kao savršen trenutak za njega da postavi novi klubski rekord.

Međutim, unatoč tome što je već postigao hat-trick, Neymar je stavio loptu na bijelu točku.

Domaći navijači su na Parku Prinčeva tada počeli zviždati i pjevati Cavani, Cavani u nadi da će uvjeriti igrača da preda loptu svom suigraču.

To se ipak nije dogodilo, jer je Neymar postigao četvrti gol i ostavio Cavanija da čeka.

L’Equipe čak tvrdi da je Neymar bio ljut dok je napuštao teren, baš zbog tih zvižduka i navijanja za Cavanija, dok je bio spreman da izvede penal.

Naravno, ovo nije prvi put da su Neymar i Cavani sudjelovali u drami oko izvođenja penala.

Natrag u rujnu, dvije zvijezde su se svađale oko toga tko će izvesti penal protiv Lyona, Cavani je tada izveo penal, koji je odbranjen od strane golmana Lyona.

[su_watch_live_football]

Nakon tog prvog sukoba, menadžer Unai Emery objasnio je da će odlučiti tko će izvoditi penale da bi izbjegao bilo kakve argumente.

“Postoje dvojica igrača koji mogu izvesti kaznene udarce, Cavani i Neymar”, rekao je Emery. “Od sada će biti prvi i drugi igrač koji izvodi penale.”

“Reći ću im da znaju tko će biti prvi i tko će biti drugi, ali postoji i razina odgvornosti.”

“To nije ista stvar kada pobijedite 3-0 i kada je rezultat 0-0. Nisam samo razgovarao sa Cavanijem i Neymarom, već čitavom ekipom o penalima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!