NaslovnicaVijestiRAZOČARAO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je Nabil Fekir rekao o Manchester Unitedu!

RAZOČARAO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je Nabil Fekir rekao o Manchester Unitedu!

Prema pisanju francuskih i engleskih medija, napadač i zvijezda Lyona Nabil Fekir uskoro bi trebao postati novi igrač Liverpoola.

Fekir želio transfer u Manchester United

Nakon više od tjedan dana brojnih špekulacija o njegovom prelasku na Anfield, izgleda da je konačno sve gotovo, te da će sa ‘Redsima’ potpisati petogodišnji ugovor.

Navodno, Fekir se odlučio za Liverpool ispred Atletico Madrida i Bayern Munchena, koji su također pokazivali interes za njega, zbog Jurgena Kloppa, čiji projekt mu se svidio. Iako su navijači Liverpoola oduševljeni njegovim mogućim dolaskom, danas se na društvenim medijima pojavila Fekirova izjava iz 2015. godine o najvećem rivalu Manchester Unitedu.

Naime, Francuz je jednom prilikom komentarisao transfer svog bivšeg suigrača Anthonyja Martiala, koji je tog ljeta iz Monaca otišao na Old Trafford, te je priznao kako bi i on jednog dana mogao krenuti njegovim stopama. Rekao je: “Da li bih mogao zaigrati u Manchester Unitedu jednog dana? Što da ne? To je klub o kojem sanjate, ali još nisam na tom nivou. Potrebna mi je dobra sezona u Lyonu, a onda ćemo vidjet.”

Ipak, mnogi mu ne zamjere na ovoj izjavi jer ju je dao mnogo prije nego što se počeo povezivati sa dolaskom na Anfield. On je trenutno na pripremama sa reprezentacijom Francuske za predstojeće Svjetsko prvenstvo, nakon kojeg bi trebao potpisati ugovor sa ‘redsima’. I predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas je potvrdio kako do transfera neće doći prije ili tokom Svjetskog prvenstva. On je jučer izjavio: “Dogovor sigurno neće biti postignut tokom Svjetskog prvenstva, a mislim da ne postoji šansa ni da se postigne prije prvenstva. Još uvijek nismo odredili cijenu, nismo o tome raspravljali.”

Liverpool je već dogovorio dolazak dva nova pojačanja za sljedeću sezonu, a riječ je o veznjacima Fabinhu, koji je stigao iz Monaca za 45 miliona eura, te Nabyju Keiti, koji na kraju ovog mjeseca stiže iz RB Leipziga za 60 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!