NaslovnicaVijestiRazočaravajuća statistika: Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda

Razočaravajuća statistika: Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda

Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda su vrlo razočaravajući. Cristiano Ronaldo je znao biti ubojit iz slobodnih udaraca. Portugalska zvijezda je čak izmislio i neobičan, ali efikasan način udarca lopte iz prekida još doke je bio u Manchester Unitedu.

Posljednjih 100 slobodnjaka Cristiana Ronalda

On je postigao priličan broj golova tokom prvih nekoliko godina sa Real Madridom, ali golovi iz slobodnih udaraca u posljednjih nekoliko sezona postaju sve rjeđi.

Naravno, sa velikim talentom u svojoj momčadi, Zinedine Zidane bi trebao možda postaviti još nekog igrača za slobodne udarce. Kada vidite koliko je, tri puta dobitnik Zlatne lopte, postigao u posljednjih 100 pokušaja, shvatit ćete zašto smo to rekli.

Otkrivamo vam da je Cristiano Ronaldo postigao samo tri slobodna udarca u zadnjih 100 pokušaja u Real Madridu i Portugalu – prilično razočaravajuća statistika.

690

Los Blancosi imaju nekoliko stručnjaka za slobodnjake u svojim redovima – uključujući i James Rodrigueza i Gareth Bale-a, ali ovi igrači rijetko dobiju priliku kada je Ronaldo na terenu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Nedavno je Marca izjavila da je Zidane izazvao Ronalda na prijateljski dvoboj u slobodnim udarcima i razbio ga.

Ronaldo je navodno postigao dva od svojih 10 pokušaja, dok je Zidane, koji se našalio ‘gledaj i uči kako se izvode slobodni udarci’ – savladao golmana skoro iz svakog pokušaja.

Sada, Cristiano Ronaldo ima 31 godinu, počinje da bude sporiji i manje utjecajni u velikim utakmicama.

Nije postigao gola u utakmicama poput onih protiv Barcelone, Atletico Madrida, Valencije, Villarreala, Seville, Athletic Bilbao-a ili PSG-a ove sezone.

Ali što je zanimljivo, još uvijek je stigao do 30 golova u 29 utakmica ove sezone.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!