NaslovnicaVijesti(VIDEO) Reakcija Messija na osvajanje Joan Gamper trofeja govori sve o njegovoj...

(VIDEO) Reakcija Messija na osvajanje Joan Gamper trofeja govori sve o njegovoj situaciji na Nou Campu!

Mnogi se suosjećaju sa reakcijom Lionela Messija nakon što je Barcelona podigla Joan Gamper trofej, što nam govori sve što trebamo znati o njegovoj trenutnoj situaciji na Camp Nou.

Prošli mjesec, peterostruki osvajač Zlatne lopte rekao je dužnosnicima Barce da želi napustiti katalonskog giganta, a pojavili su se izvještaji da je spreman igrati za Manchester City.

No, nakon predaje zahtjeva za transfer, sve se potpuno zaokrenulo kada je Messi na kraju donio odluku da ostane u klubu još godinu dana kako bi izbjegao pravni spor.

Izrazio je želju da napusti Barcelonu u produbljenom intervjuu, gdje je razgovarao o lošim odnosima sa predsjednikom Josepom Marijom Bartomeuom i o tome kako je došao do odluke da ostane.

Messi se kasnije vratio trenizima i u subotu popodne igrao u tradicionalnom turniru – Joan Gamper – protiv kolega iz La Lige Elchea.

33-godišnjak nije bio u najboljoj formi, ali odigrao je ključnu ulogu u prvom golu kojeg je postigao Antoine Griezmann u trećoj minuti, nakon nevjerojatne asistencije Jordija Albe.

Barcelona je na kraju pobijedila utakmicu sa 1-0 međutim, mnogi su primijetili neprocjenjivu reakciju Messija nakon što se utakmica završila.

Argentinac je izgledao jadno dok je sjedio na klupi i kada je otišao da primi trofej, lice mu je bilo tužno.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!