NaslovnicaVijestiReakcija Buffona na Guardiolino ponašanje prema Joe Hartu

Reakcija Buffona na Guardiolino ponašanje prema Joe Hartu

Reakcija Buffona na Guardiolino ponašanje prema Joe Hartu. Odluka Pep Guardiole da pusti Joe Harta je zasigurno podigao uzbunu u Engleskoj.

Reakcija Buffona

29-godišnjak je gotovo postao Mr. Manchester City u posljednjih pet-šest godina, a iako je on napravio neobičnu grešku tijekom tog vremena, još uvijek se smatra jednim od najboljih vratara u zemlji.

Ipak, to je sada očito jasno da se Guardioli ne sviđa Joe Hart kao golman. Claudio Bravo je navodno na putu do Etihada iz Barcelone, a Willy Caballero je započeo u dvije utakmice Pepove početne postave.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ali što drugi svjetski golmani misle o Guardiolinoj odluci da se riješi Harta?

Pa, jedan od najboljih svjetskih golmana, Gianluigi Buffon, ponudio je svoje mišljenje u ekskluzivnom intervjuu.

Buffon je veliki obožavatelj Harta, koji je povezan sa posudbom u Everton i Sevillu, a vjeruje se da će ovo iskustvo u konačnici napraviti Engleza jačim.

Screenshot_68

UPLATI!
“Hart je u tom položaju bio i prije, pao je dvije ili tri sezone nazad, a onda, kada se vratio, odigrao je neke od najboljih sezona u svojoj karijeri”, rekao je 38-godišnji talijanski golaman.

“Mogućnost postoji, znamo da on ima ono nešto, ali što je jednako važno je da ima karakter – i to je jedna od najvažnijih osobina koje možete imati kao vratar.”

Buffon vjeruje da je Hart jedan od najboljih svjetskih čuvara i ocijenio ga je kao trećeg najbolje na planeti iza David de Geae i Manuel Neuera.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Juventusova zvijezda također vjeruje da će i dalje proizvoditi velike predstave, bilo da je u Cityju ili nekog drugom klubu.

“On je dosljedan tijekom posljednjih 5 ili 6 sezona i pokazao je da je jedan od najboljih vratara na svijetu”, dodao je Buffon.

“De Gea i Neuer su dva izvrsna golmana u ovom trenutku, nakon njih, ne postoji nitko drugi nego Joe Hart koji je na najvišoj razini u svojoj karijeri.”

“On ima mnogo godina ispred sebe kako bi postao najbolji na svijetu. Bez obzira na to da li je u Manchester Cityju ili nekom drugom klubu.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!