Reakcija Buffona na Guardiolino ponašanje prema Joe Hartu

Reakcija Buffona na Guardiolino ponašanje prema Joe Hartu. Odluka Pep Guardiole da pusti Joe Harta je zasigurno podigao uzbunu u Engleskoj.

Reakcija Buffona

29-godišnjak je gotovo postao Mr. Manchester City u posljednjih pet-šest godina, a iako je on napravio neobičnu grešku tijekom tog vremena, još uvijek se smatra jednim od najboljih vratara u zemlji.

Ipak, to je sada očito jasno da se Guardioli ne sviđa Joe Hart kao golman. Claudio Bravo je navodno na putu do Etihada iz Barcelone, a Willy Caballero je započeo u dvije utakmice Pepove početne postave.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ali što drugi svjetski golmani misle o Guardiolinoj odluci da se riješi Harta?

Pa, jedan od najboljih svjetskih golmana, Gianluigi Buffon, ponudio je svoje mišljenje u ekskluzivnom intervjuu.

Buffon je veliki obožavatelj Harta, koji je povezan sa posudbom u Everton i Sevillu, a vjeruje se da će ovo iskustvo u konačnici napraviti Engleza jačim.

Screenshot_68

UPLATI!

“Hart je u tom položaju bio i prije, pao je dvije ili tri sezone nazad, a onda, kada se vratio, odigrao je neke od najboljih sezona u svojoj karijeri”, rekao je 38-godišnji talijanski golaman.

“Mogućnost postoji, znamo da on ima ono nešto, ali što je jednako važno je da ima karakter – i to je jedna od najvažnijih osobina koje možete imati kao vratar.”

Buffon vjeruje da je Hart jedan od najboljih svjetskih čuvara i ocijenio ga je kao trećeg najbolje na planeti iza David de Geae i Manuel Neuera.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Juventusova zvijezda također vjeruje da će i dalje proizvoditi velike predstave, bilo da je u Cityju ili nekog drugom klubu.

“On je dosljedan tijekom posljednjih 5 ili 6 sezona i pokazao je da je jedan od najboljih vratara na svijetu”, dodao je Buffon.

“De Gea i Neuer su dva izvrsna golmana u ovom trenutku, nakon njih, ne postoji nitko drugi nego Joe Hart koji je na najvišoj razini u svojoj karijeri.”

“On ima mnogo godina ispred sebe kako bi postao najbolji na svijetu. Bez obzira na to da li je u Manchester Cityju ili nekom drugom klubu.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)