NaslovnicaVijestiReakcija Enrique-a nakon što je Neymar rekao ko mu je omiljeni trener

Reakcija Enrique-a nakon što je Neymar rekao ko mu je omiljeni trener

Reakcija Enrique-a nakon što je Neymar rekao ko mu je omiljeni trener. Luis Enrique je prilično dobra mušterija, tako da trener Barcelone nije bio uzrujan nakon što je čuo da je Neymar rekao da se divi Guardioli i da bi volio da radi sa španjolcem.

Neymar rekao ko mu je omiljeni trener

To nije bio dobar tajming sa Neymarove strane. Brazilac je trenutno povezan sa velikim klubovima kao što su to Real Madrid i Manchester United i tek treba da stavi svoj potpis na novi ugovor na Camp Nou.

Međutim, Enrique će biti itekako svjestan da je Neymar sretan u Barceloni i da želi nastaviti igrati za katalonske gigante u doglednoj budućnosti – pe je njegov odgovor na igračevo divljenje Guardioli bio prilično duhovit.

Enrique je upitan o komentarima Neymara pred utakmicu na konferenciji za novinare i kako Marca citira, rekao je: “Mislim da Neymar ima odličan ukus.”

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Guardiola i Enrique, naravno, dijelili su svlačionicu na Camp Nou tijeko kasnih 1990-ih. Dva trenera su i dalje prijatelji i imaju veliko uzajamno poštovanje jedan prema drugom.

Enrique je pitanjem o tome rukovao poprilično dobro. To pokazuje da nije nimalo zabrinut da bi Neymar sljedeće sezone mogao zaigrati za Guardiolu koji bi trebao preuzeti Manchester City ovog ljeta.

Neymar će znati da odlazak sa Cam Nou-a, sa mogućim izuzetkom Real Madrida, to bi bio korak nazad za njega.

23-godišnjak igra zajedno sa najboljim svjetskim igračima u Barceloni i čini se da će osvojiti FIFA Ballon d’Or u narednim godinama. Ranije prošlog mjeseca, bio je treći u borbi za tu nagradu, poslije Cristiana Ronalda i Lionel Messija koji je i osvojio.

Teško je zamisliti Neymara kako preuzima veliki rizik i napušta svoje trenutne poslodavce.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!