Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Reakcija Garetha Balea na transfer Paula Pogbe i obaranja rekorda

Reakcija Garetha Balea na transfer Paula Pogbe i obaranja transfer rekorda. Gareth Bale je bio u mogućnosti da ga zovu najskupljim igračem na svijetu u protekle tri sezone nakon što je prešao u Real Madrid iz Tottenhama za 85 milijuna funti u 2013. godini.

Reakcija Garetha

Međutim, Velšanin to više nije, nakon što je Manchester United osigurao povratak Pogbe na Old Trafford za 89 milijuna funti.

Francuz, koji je napustio United na kraju njegovog ugovora prije samo četiri godine, je vraćen od strane Jose Mourinha za naknadu koja je razbila sve rekorde i napravila ga najskupljim nogometašem na planeti, nakon nekoliko mjeseci nagađanja.

Ali, što Bale misli o gubljenju statusa najskupljeg nogometaša?

Pa, on ne misli puno o tome čini se.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Nisam bio uznemiren – Nije me briga! Niti jedan od igrača mi nije to spominjao”, rekao je Bale kada su ga upitali o tome što više nije najskuplji svjetski igrač.

Pa, to je to onda.

Nakon što je napravio svoj veliki transfer, Pogba će biti u nadi da oponaša učinak Balea, koji je napravio s visoko profilnim potezom prije tri godine.

Bale je do sada osvojio dvije Lige prvaka za klub sa Bernabeua, te će biti u nadi da on može pomoći svojoj ekipi da zadrži svoj trofej ove godine.

Madrid bi postao prvi klub koji bi uspješno obranio svoju krunu u modernom formatu Lige prvaka i to bi predstavljao njihov treći trijumf u četiri godine.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Oznake: