NaslovnicaVijesti(VIDEO) Urnebesna reakcija Josea Mourinha na otkaz u Tottenhamu!

(VIDEO) Urnebesna reakcija Josea Mourinha na otkaz u Tottenhamu!

Jose Mourinho je pokazao da nije izgubio smisao za humor u svojoj prvoj reakciji na vijest da je smijenjen sa mjesta menadžera Tottenhama.

Urnebesna reakcija

Vijest je zvanično stigla u ponedjeljak ujutro, a čini se da Mourinho to nije previše zasmetalo.

U videu koji je objavljen na zvaničnom profilu Mourinha putem Instagrama, Special One je sa osmijehom snimao novinare sa kamerama koji su ga pratili po Londonu.

“Ne daju mi privatnost”, izjavio je Jose. “Čak me i moj prijatelj Gary Cotterill uznemirava. To je moj život.”

Otkaz Joseu Mourinhu uslijedio je nakon remija sa Evertonom (2-2) koji je kluba ostavio na sedmoj poziciji u Premier ligi, pet bodova ispod vodeće četiri momčadi sa utakmicom više od Chelseaja i Liverpoola.

No, s obzirom na zadivljujuće vijesti o Europskoj Superligi, nitko nije sasvim siguran što će to značiti u vezi sa kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Ono što sigurno znamo je da će se Tottenham u nedelju u finalu Carabao kupa suočiti sa Manchester Cityjem, a 29-godišnji Ryan Mason privremeno je zadužen za prvu momčad.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!