NaslovnicaVijestiReakcija Mourinha na pitanje da li će dovesti Mesut Ozila u Manchester...

Reakcija Mourinha na pitanje da li će dovesti Mesut Ozila u Manchester United

Nakon nekoliko mjeseci žaljenja Arsenalovih navijača, da Mesut Ozil ne vrijedi ono što je navodno tražio, Nijemac je natjerao mnogo Topnika da ‘pojedu’ te riječi.

Reakcija Mourinha

Uistinu veličanstveni prikaz protiv Tottenhama i Huddersfielda. Na stadionu Emirates je pokazao navijačima i suigračima Arsenala da je on igrač svjetske klase kada je raspoložen.

Naravno, kao i Alexis Sanchez, Ozil bi mogao napustiti London u slobodnom transferu na kraju sezone, a ekipa Arsene Wengera bi mogla izgledati potpuno drugačije sljedeće sezone.

Kako je Sanchez stalno bio povezan sa prelaskom u Manchester City i ponovnom susretu sa Guardiolom tijekom protekle godine, tako bi i Mesut Ozil mogao da se ponovno susretne sa bivšim trenerom iz Real Madrida.

[su_no1forfootball]

Prije nego što se preselio u Arsenal, Ozil je hranio loptama Cristiana Ronalda u Real Madridu, koji je bio u to vrijeme pod vodstvom sadašnjeg menadžera Manchester United, Jose Mourinha.

Izvješća su tvrdila da Mourinho želi potpisati Ozila kada njegov ugovor istekne u ljeto i kada ga je novinar pitao o glasinama na konferenciji za novinare u petak, njegova reakcija na to pitanje je sve rekla.

Na pitanje hoće li razmotriti potpisivanje Ozila kao slobodnog agenta, Independent kaže da je Mourinho imao ogroman osmijeh na svom licu, ali je dobio komentirati.

“To je nogomet”, izjavio je Mourinho o Ozilovoj situaciji. “Marouane Fellainiju također ističe ugovor sljedećeg ljeta. Postoje i drugi igrači u Europi, važni igrači u drugim timovima također imaju istek ugovora na kraju sezone.”

“Ponekad igrači odlučuju ići u tom smjeru, što je pravo koje oni imaju. Oni se kockaju, jer zamislite da jedan od tih igrača ima veliku ozljedu. Tada vjerojatno sljedeće sezone ne bi imao kluba, ali igrači imaju pravo da to urade.”

[su_premierleague]

“Ne krivim klubove. Klubovi pokušavaju, ali igrači imaju pravo ući u ovu situaciju na bilo koji način i to je dobro za njih. Ponekad idu na besplatne trnasfere i mogu dobiti ogromne plaće. Drugi način, klubovi koji ih zadrže ulažu dodatne napore i nude vrlo visoke plaće.”

“Ne govorim o Alexisu ili Ozilu. Govorim općenito o toj situaciji. Čak i neki od nas menadžera, volimo pustiti da ugovor istekne do posljednje godine i tek onda donosimo odluke da li ostajemo ili odlazimo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!