NaslovnicaVijesti(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Haalandovog oca nakon što je Messi proglašen najboljim igračem...

(VIDEO) Neprocjenjiva reakcija Haalandovog oca nakon što je Messi proglašen najboljim igračem na svijetu


LIONEL MESSI je proglašen najboljim nogometašem godine prema izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA) na svečanosti održanoj u Londonu. Ovo je osmo izdanje nagrade “The Best FIFA Football Awards”, koje je održano u ponedjeljak. Iako je Messi dobio jednak broj bodova kao i Erling Haaland, nagrada je pripala Messiju jer je dobio veći broj maksimalnih pet bodova od kapetana reprezentacija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Najbolji igrač godine birali su kapetani reprezentacija, izbornici, novinari i navijači. Messi je nadmašio Haalanda, Kyliana Mbappea i ostale konkurente, osvajajući osmi put titulu najboljeg igrača svijeta prema FIFA-i. Messi je prethodno osvajao nagradu u godinama 2009., 2010., 2011., 2012., 2015., 2019. i 2022.

Da se prisjetimo, Messi, koji je postao prvak svijeta s Argentinom, u listopadu prošle godine osvojio je svoju osmu Zlatnu loptu, prestižnu nagradu France Footballa za najboljeg nogometaša u sezoni 2022./2023. Tada je, također, iza sebe ostavio Haalanda. Norveški napadač je u prethodnoj sezoni s Manchester Cityjem osvojio Ligu prvaka, Premier ligu, FA kup i UEFA-in superkup. U 53 odigrane utakmice postigao je 52 gola i asistirao u devet navrata.

S obzirom na sve to, postojala su očekivanja da bi i Haaland mogao biti nagrađen. Tu nadu dijelio je i Alfie Haaland, bivši nogometaš i otac Erlinga Haalanda. Kamere su zabilježile njegovu reakciju u trenutku kada je proglašen pobjednik. Pogledajte je ovdje.

Poredak najboljih nogometaša 2023. prema izboru FIFA-e:

1. Lionel Messi – 48 bodova (pobjednik jer ga je više reprezentativnih kapetana stavilo na prvo mjesto)
2. Erling Haaland – 48 bodova
3. Kylian Mbappe – 35 bodova

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!