NaslovnicaVijestiReakcija navijača neprocjenjiva: 19-godišnjak naslutio prelazak u Manchester United

Reakcija navijača neprocjenjiva: 19-godišnjak naslutio prelazak u Manchester United

U intervjuu za ESPN, Christian Pulisić je otkrio kako bi jednog dana volio igrati u Premier ligi, potaknuvši glasine o mogućem prelasku u Manchester United.

Reakcija navijača

19-godišnjak, koji vrijedi oko 40.5 milijuna funti na Transfermarketu, izjavio je: “Naravno, Premier liga je nevjerojatna liga. U nogometu nikada ne znate što se može dogoditi.”

Za Manchester United je dodao: “Da, bio sam. Bio sam definitivno veliki navijač. Naravno, sada sam pod ugovorom u Dortmundu i ne gledam okolo i ne radim takve stvari, fokusiran sam na svoj nogomet ovdje. Ali, da, baš je super kada čujete takve stvari!”

Pulisić je američki internacionalac i jedan je od najvećih talenata i mladih zvijezda u Bundesligi u posljednjih 18 mjeseci.

19-godišnjak će propustiti Svjetsko prvenstvo 2018. godine, nakon što se SAD nije kvalificirao i bit će značajan gubitak na turniru.

[su_bonus]

Međutim, navijači engleskog nogometa bi ga prije ili kasnije voljeli vidjeti u Premier ligi, ako bi njegove najnovije citate trebalo shvatiti ozbiljno.

Nakon što su čuli komentare Pulisića, navijači Manchester Uniteda su na društvenim mrežama očajnički pisali o američkom internacionalcu, jer njegovu budućnost vide na Old Traffordu.

Pogledajte reakcije navijača Manchester Uniteda na komentare igrača Borussije Dortmunda ispod:

[su_million_pound]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!