NaslovnicaVijestiREAKCIJA PIQUEA NA GRIEZMANNOV ODGOVOR JE NEPROCJENJIVA: Evo kako je reagirala zvijezda...

REAKCIJA PIQUEA NA GRIEZMANNOV ODGOVOR JE NEPROCJENJIVA: Evo kako je reagirala zvijezda Barcelone

Antoine Griezmann ostaje u Atletico Madridu. Nakon nekoliko mjeseci glasina i neugodnih 30-minutnih dokumentaraca, koji detaljno opisuju njegov proces razmišljanja, Francuz je najavio svoju odluku u četvrtak navečer.

REAKCIJA PIQUEA

Naravno, Barcelona neće biti pretjerano sretna što je njihov glavni transferni cilj odlučio da ih odbije, posebno tijekom Svjetskog prvenstva.

Vrijeme i resursi koje su uložili u svoju potjeru za Griezmannom su otišli na propast, ali djelovanje nekih igrača na društvenim medijima je mnogo zabrinjavajuće.

Prije Griezmannovog videa na Francuskoj televiziji, Gerard Pique i Samuel Umtiti su sudjelovali u Twitter diskusiji. Možete vidjeti ispod.

Nedugo nakon što je Griezmannova odluka bila konačna, cijeli svijet je znao da boravi u MAdridu, Pique je otišao na Twitter ponovo.

I ovog puta, svi navijači su bili zbunjeni.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Prevedeno, glasi: “Još jedan način da vidim život nogometa i njegove sumnje u donošenje najvažnije odluke u svojoj karijeri. Zahvaljujući timu @Kosmos_Studios i posebno @AntoGriezmannu za posljednjih nekoliko tjedana. Odlučio si ostati u Atleticu i nadam se da ćeš imati sjajnu sezonu.”

Nije poruka kakvu ste očekivali o Barceloninog igrača, ali postoji razlog zbog kojeg je Pique imao toliko razumijevanja za Griezmanna.

To je što zapravo posjeduje tvrtku koja je snimila video.

[su_live_koeficijenti_v2]

Dakle, to je to, čudnovatost objašnjena, a Umtiti i Pique vjerojatno nisu najpopularniji igrači sa odborom Barce s obzirom da su bili svjesni situacije Griezmann.

U stvari, sportski direktor Albert Roge je na Twitteru objavio da vjeruje da su ovo djelovanja kako bi se ciljalo na Josep Bartomeua.

Prevedeno: “Deklaracije Jordi Albe i Busquetsa protiv Bartomeua za podršku Argentini na Svjetskom prvenstvu i smijeh Umtitija i Piquea zbog toga što se Griezmann nije odlučio pridružiti Barci. Čini se da igrači počinju objavljivati rat Bartomeu i direktivi.”

Pique je zatim objavio još bizarniju poruku i još uvijek nismo sigurni što to znači.

“I zapamtite jednu stvar, bit će ljudi koji će vas kritizirati, jer sve što je novo može generirati odbijanje, no najvažniji odraz koji ostavlja odluka je da ponekad nije sve što prodajete istina.”

Nešto nije baš uredu u Barcleoni…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!