NaslovnicaVijestiReakcija Piquea na pitanje da li bi se pridružio Arsenalu

Reakcija Piquea na pitanje da li bi se pridružio Arsenalu

Reakcija Piquea na pitanje da li bi se pridružio Arsenalu. Gerard Pique ima naviku da izaziva nered na Twitteru. Barcelonin branič je nasmijao dosta fanova na socijalnim mrežama tijekom godina, te je čak ušao u neke ozbiljne rasprave sa igračima iz reprezentacije – od kojih je najpoznatiji Alvaro Arbeloa – zbog svojih bezobraznih tweetova.

Reakcija Piquea

Dakle, kada je Pique najavio da će na brzinu raditi pitanja i odgovore sa svojih 13.1 milijun fanova na Twitteru u srijedu navečer, nešto sporno je uvijek trebalo da se desi.

Jedno od pitanja za 29-godišnjaka je bilo od Piers Morgana, novinara i nakladnika koji je slavni drekavac o svom voljenom Arsenalu na svaku slobodnu priliku.

Morgan je želio znati da li bi Pique imao interes za potpisivanje za Topnike – “da nas izvadi iz našeg obrambenog jada”, kako je Piers rekao – i odgovor od braniča je bio naravno divljački.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“To je jako jako teško Piers”, Pique je odgovorio. “Pitajte svog prijatelja Arsenea da kupi kvalitetne braniče!”

Arsenal je ostao malo kratak sa obranom tijekom radnog tjedna 2016/17 kampanje zbog toga što Wenger nije uspio potpisati niti jednog iskusnog igrača za tu poziciju ovog ljeta.

Veteran Francuz je doveo Rob Holdinga, koji ima 20 godina iz Boltona za 2 milijuna funti i spojio ga sa reprezentativcom Engleske U21 Calum Chambersom protiv Liverpoola na otvaranju Premier lige gdje su izgubili sa 4-3 kod kuće.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!