NaslovnicaVijestiReakcije na ždrijeb osmine finala Lige prvaka

Reakcije na ždrijeb osmine finala Lige prvaka

Prve reakcije nakon ždrijeba za osminu finala nogometne Lige prvaka pokazale su da je većina klubova zadovoljna protivnicima.

reakcije

“Prvu utakmicu ćemo igrati kod kuće i potreban nam je dobar rezultat jer znamo kakva je atmosfera u Napoliju. Sjećam se utakmice tamo 1987. kada je igrao Maradona. Bilo je vrlo teško”, rekao je sportski direktor Real Madrida Emilio Butragueño nakon ždrijeba.

Napadač talijanskog kluba Arkadiusz Milik nije krio oduševljenje predstojećim duelima sa šampionom Europe.

“Nogomet se igra zbog ovakvih trenutaka. Ispred nas je veliki izazov. Čekamo Real”, rekao je Milik.

Arsenal će se sastati s Bayern Münchenom u jednom od derbija druge faze natjecanja, a tajnik engleskog kluba David Miles rekao je da ne očekuje da će navijači biti zadovoljni protivnikom.

“Plasirali smo se u nokaut fazu 17. sezonu zaredom, što je dokaz da su Arsene Wenger i igrači dobro radili. Ali, navijači će misliti da ponovo nismo imali sreće na ždrijebu. Ipak, u nekom trenutku ćemo ih morati pobijedimo”, rekao je Miles.

Nogometaš Bayerna Robert Lewandowski naveo je da njegov klub mora da se spremi za velike utakmice.

“Dakle, morat ćemo se spremimo za velike utakmice u Ligi prvaka 2017. godine. Za početak, to će biti protiv Arsenala”, napisao je Lewandowski na društvenim mrežama.

Trener njemačkog prvaka Bayerna Carlo Ancelotti kazao je da očekuje neizvjesne utakmice.

“Imam povjerenje u svoju ekipu i nadam se da ćemo proći u četvrtfinale. Arsenal je vrlo dobar tim, a trenera Arsenea Wengera izuzetno cijenim”, kazao je Ancelotti.

Sportski direktor Manchester Cityja Txiki Begiristain zadovoljan je što je taj klub na ždrijebu dobio Monaco za protivnika.

“Monaco vjerovatno igra trenutno najbolji nogomet u Francuskoj. U skupini su pobijeđeni Tottenham i Bayer i završili su kao prvi. Igraju dobar nogomet i ovo je dobar ždrijeb”, rekao je Begiristain.

Borussia iz Dortmunda će za protivnika imati Benficu.

“Nakon duela s Portom i Sportingom, sada ćemo se sastati is trećim velikim portugalskim klubom u dvije godine. Očekujemo uzbudljive i emotivne utakmice”, rekao je trener Borussije Tomas Tuchel.

Aktualni prvak Engleske Leicester igraće protiv Seville, a u španjolskom klubu reakcije na ždrijeb nisu pozitivne.

“Ne čestitamo sebi poslije ždrijeba jer ćemo se sastati sa šampionom Engleske, klubom koji je za vikend dao četiri gola Manchester Cityju. Oni su bili odlični u grupnoj fazi i bit će težak protivnik, baš kao i bilo koji drugi klub da smo dobili”, rekao je sportski direktor Seville Ramon Monchi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!