NaslovnicaVijestiREAL DOVODI POJAČANJE U OBRANI: Stiže zvijezda iz Premier lige!

REAL DOVODI POJAČANJE U OBRANI: Stiže zvijezda iz Premier lige!

Real dovodi pojačanje u obrani. Stiže zvijezda iz Premier lige. Navodno je Real Madrid zainteresiran za potpisivanje Davinsona Sancheza iz Tottenhama i žele to uraditi kada se prijelazni rok otvori, to jest nakon Božića.

Real dovodi pojačanje

Los Blancosi su podnijeli težak početak sezone 2018/19 i mnogo stvari se treba posložiti do siječnja.

Europski prvaci izgledaju kao da nemaju ideja kako krenuti naprijed i ponovno su vrlo ranjivi u obrani, čak i sa Sergiom Ramosom i Raphaelom Varaneom koji komanduju zadnjom linijom, iako su ostvarili pobjedu protiv Celte u nedelju.

Prema riječima Don Balona, predsjednik kluba Florentino Perez želi dovesti obrambena pojačanja u siječnju i posebno je oduševljen Tottenhamovim braničom Sanchezom.

Kao što Don Balon izvještava, kolumbijski branič je vrijedan oko 65 milijuna eura, a još uvijek ima samo 22 godine i pred njim su najbolji dani njegove karijere. U Tottenhamu, mlada zvijezda redovito igra u središtu obrane uz Toby Alderweirelda ili Jan Vertonghena, ali kada su spomenuta dvojica potpuno spremni, onda Sanchez igra na strani.

Njegova kvaliteta je neporeciva, sa jakom fizičkom prisutnošću, brzinom i smirenosti u posjedu lopte, što mu daje priliku da se natječe sa najboljim braničima u Premier ligi.

Isus Vallejo služi kao glavni zamjenik Ramosa i Varanea u Madridu, ali Don Balon kaže da Perez nema puno povjerenje u 21-godišnjaka, koji bi mogao otvoriti vrata Sanchezu.

Očekuje se da će se ova priča razviti u nadolazećim mjesecima, osobito ako se Madrid ove sezone bude i dalje borio za titule na svim frontovima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!