NaslovnicaVijestiREAL DOVODI ZVIJEZDU UNITEDA: Spremni su ga platiti 88 milijuna funti!

REAL DOVODI ZVIJEZDU UNITEDA: Spremni su ga platiti 88 milijuna funti!

Real Madrid dovodi zvijezdu Uniteda. Spremni su ga platiti 88 milijuna funti! Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno se sve više uvjerava kako će njegova momčad pobijediti u utrci za transfer Manchester Unitedovog veznjaka Paul Pogbe.

Real Madrid dovodi

Prema riječima Don Balona, francuski internacionalac koji je ocijenjen da vrijedi oko 88 milijuna funti je favorizirao transfer u Real pored Barcelone zbog vjerojatnosti da će u Madridu imati više vremena za igru.

Pogba zasad nije točno ispunio svoj potencijal tijekom svog vremena u Unitedu, ali se i dalje smatra elitnim talentom koji bi mogao igrati odlično pod pravim menadžerom i možda sa boljim igračima oko njega.

Don Balon izjavljuje da je 25-godišnjak spreman da napusti Old Trafford, a glavni šef Madirda Florentino Perez sada osjeća kako treba pregovarati sa Unitedom, jer vjeruje da je sve završeno što se tiče igrača.

Ovo izvješće sasvim je suprotnost od onoga što je napisano u Daily Mailu ranije, međutim, njihov izvještaj navodi kako Paul Pogba želi prelazaku Barcelonu, ali da United trenutačno ne želi prodati svoju zvijezdu.

Mnogo toga ostaje još uvijek zamršeno u ovoj transfer sagi oko Paul Pogbe, tako da nam samo ostaje da sačekamo i vidimo što će se dogoditi i da li će Los Blancosi uspjeti da pronađu način na koji će uvjeriti Uniteda da prodaju francuskog internacionalca.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!