NaslovnicaVijestiBREAKING: Real i Atletico Madrid dobili zabranu transfera

BREAKING: Real i Atletico Madrid dobili zabranu transfera

Real i Atletico Madrid dobili zabranu transfera. FIFA je sankcionisala klubove iz Madrida zbog nepravilnosti u potpisivanju maloljetnika – isto krivično djelo za koje je Barcelona dobila zabranu transfera.

Real i Atletico Madrid dobili zabranu transfera

Real Madrid i Atletico su dobili zabranu transfera nakon nepravilnosti u potpisivanju mađih od 18 godina.

Ova dva kluba neće biti u mogućnosti da dovode igrače na ljeto ili narednu zimu. Međutim, oni i dalje mogu dovoditi igrače do kraja ovog mjeseca.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Pravila igre što se odnose na internacionalne transfere su samo dozvoljeni za igrače preko 18 godina, ukoliko pojedini igrači ne odgovoraju tri kriterije:

“Igrači ispod 18-godina se mogu preseliti u drugi klub ukoliko su njihovi roditelji sa njima tamo bez ikakvog fudbalskog razloga, ako su iz drugog naroda unutar Europske unije ili Europskog gospodarskog prostora mogu biti starosti između 16 i 18, ili ako žive unutar 100km od kluba.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!