NaslovnicaVijestiReal kuje senzacionalan plan, kreće u lov na Messija!

Real kuje senzacionalan plan, kreće u lov na Messija!

Real Madrid u lovu na Messija! Zvuči kao senzacionalan plan, ali na Santiago Bernabeu planiraju kako da dovedu fenomenalnog Argentinca iz redova najvećeg rivala.

senzacionalan plan

I “kralj” vreba Barceloninog mađioničara. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez prati situaciju oko Lionela Messija i planira ga dovede – prenosi list El Confidencial.

Zvuči kao znanstvena fantastika, ali tko je vjerovao da će Luis Figo napustiti Camp Nou i preseliti se na Santiago Bernabeu. Šanse da Messi razduži opremu Barcelone su minimalne, prijeći u Madrid još manje. Ali, Florentino je 2000. godine uspio zada težak udarac Kataloncima angažiranjem portugalske zvijezde, i nema sumnje da će i najmanju šansu iskoristiti da se još jednom nasmije u lice čelnicima najvećeg rivala.

Navodno, prvi čovjek “kraljevskog kluba” već je rekao upravi da će biti u pripravnosti pošto je pripremio plan kako bi transfer bilo financijski moguće ostvariti i on je vrlo jednostavan. Plati otkupnu klauzulu 250 milijuna eura i Leovu plaću od 25 milijuna europskih novčanica. Ali, kako omaleni Argentinac još uvijek nije produžio ugovor s katalonskim klubom, stručnjaci predviđaju da bi u posljednjoj godini ugovora mogao se dobije za “svega” 80 ili 100 milijuna eura.

Bilo ovo istina ili ne, sasvim je sigurno da nikome u Barceloni nije nimalo ugodno čitati, makar to bilo i proizvoljno zaključivanje, o eventualnom odlasku prve zvijezde momčadi u redove omraženog rivala.

Iako ovo djeluje kao teško ostvariv i senzacionalan plan, tek u godinama kada se Messi probijao na veliku scenu i grabio ka prvoj “Zlatnoj lopti” postojali su kontakti s “kraljevskim klubom”, što su Barceloni sigurno znaju i što im je još jedan od razloga da što prije završe produžetak ugovora s jednim od najboljih nogometaša današnjice. Jer, nema nikakve sumnje, ne bi im bilo ni malo ugodno da “uživaju” u majstorijama tandema Messi-Ronaldo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!