NaslovnicaVijestiReal kuje senzacionalan plan, kreće u lov na Messija!

Real kuje senzacionalan plan, kreće u lov na Messija!

Real Madrid u lovu na Messija! Zvuči kao senzacionalan plan, ali na Santiago Bernabeu planiraju kako da dovedu fenomenalnog Argentinca iz redova najvećeg rivala.

senzacionalan plan

I “kralj” vreba Barceloninog mađioničara. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez prati situaciju oko Lionela Messija i planira ga dovede – prenosi list El Confidencial.

Zvuči kao znanstvena fantastika, ali tko je vjerovao da će Luis Figo napustiti Camp Nou i preseliti se na Santiago Bernabeu. Šanse da Messi razduži opremu Barcelone su minimalne, prijeći u Madrid još manje. Ali, Florentino je 2000. godine uspio zada težak udarac Kataloncima angažiranjem portugalske zvijezde, i nema sumnje da će i najmanju šansu iskoristiti da se još jednom nasmije u lice čelnicima najvećeg rivala.

Navodno, prvi čovjek “kraljevskog kluba” već je rekao upravi da će biti u pripravnosti pošto je pripremio plan kako bi transfer bilo financijski moguće ostvariti i on je vrlo jednostavan. Plati otkupnu klauzulu 250 milijuna eura i Leovu plaću od 25 milijuna europskih novčanica. Ali, kako omaleni Argentinac još uvijek nije produžio ugovor s katalonskim klubom, stručnjaci predviđaju da bi u posljednjoj godini ugovora mogao se dobije za “svega” 80 ili 100 milijuna eura.

Bilo ovo istina ili ne, sasvim je sigurno da nikome u Barceloni nije nimalo ugodno čitati, makar to bilo i proizvoljno zaključivanje, o eventualnom odlasku prve zvijezde momčadi u redove omraženog rivala.

Iako ovo djeluje kao teško ostvariv i senzacionalan plan, tek u godinama kada se Messi probijao na veliku scenu i grabio ka prvoj “Zlatnoj lopti” postojali su kontakti s “kraljevskim klubom”, što su Barceloni sigurno znaju i što im je još jedan od razloga da što prije završe produžetak ugovora s jednim od najboljih nogometaša današnjice. Jer, nema nikakve sumnje, ne bi im bilo ni malo ugodno da “uživaju” u majstorijama tandema Messi-Ronaldo.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!