NaslovnicaVijestiReal Madrid aktivira otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura za napadača: Cristiano...

Real Madrid aktivira otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura za napadača: Cristiano Ronaldo nije sretan zbog ovoga

Samo nekoliko tjedana nakon što je Diario Gol izvjestio da Cristiano Ronaldo poziva predsjednika kluba Florentina Pereza da potpiše napadača Andre Silvu, glasine su sada došle da je druga meta iz Serije A u pitanju.

Real Madrid aktivira

U jednom od najvećih transfera sezone, Los Blancosi se nadaju da će potpisivanje Maura Icardija okrenuti njihovu sreću nakon lošeg niza u Primeri.

https://twitter.com/ShaneBurns/status/953204709644529664

Zapravo, Real Madrid je spreman aktivirati otkupnu klauzulu od 97.8 milijuna funti (110 milijuna eura) za napadača i kapetana Intera, Mauro Icardija, navodi se u talijanskim medijima Corriere dello Sport.

24-godišnjak je povezan sa odlaskom iz Intera već neko vrijeme, no najnovije glasine su do sada najsnažnije i vjeruje se da će Icardi napraviti taj transfer prije ili kasnije.

[su_no1forfootball]

Argentinac je u nevjerojatnoj formi za Inter ove sezone, gdje je postigao 20 golova u 18 utakmica.

U stvari, samo Juventusov napadač Gonzalo Higuain (104) je postigao više golova u Seriji A od Mauro Icardija (99) od njegovog debija za Sampdoriju 2012/13.

Rečeno je da Ronaldo preferira Silvu, jer bi bio manje problematičan lik od Icardija u Realu i nikako ne bi mogao da ukrade njegovu pozornost.

[su_bonus]

Silvu, poput Ronalda, zastupa superagent Jorge Mendes, koji ima snažne veze sa Realom. Što će se dogoditi u ovoj sagi vidjeti ćemo.

Icardijev ugovor u Interu traje do 2021. godine, tako da će Los Blancosi morati potrošiti velike novce da bi dobili svog čovjeka.

Hoće li Argentinac procvjetati na Bernabeu, ukoliko pređe tamo?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!