NaslovnicaVijestiReal Madrid i Barcelona vrebaju engleskog reprezentativca: Spursi skovali plan kako da...

Real Madrid i Barcelona vrebaju engleskog reprezentativca: Spursi skovali plan kako da ga zadrže na White Hart Laneu

Real Madrid i Barcelona vrebaju engleskog reprezentativca. Spursi skovali plan kako da ga zadrže na White Hart Laneu. Nema sumnje da je u ovom trenutku Dele Alli jedan od najboljih mladih nogometaša na svijetu.

Real Madrid

U samo 21 godini starosti, Spursi su možda završili posao stoljeća kada su pokupili ofanzivnog veznjaka iz MK Donsa za 5 milijuna funti u 2015. godini.

Nakon što je zabio 26 golova u 63 utakmice – engleski reprezentativac privlači pozornosti najvećih klubova na svijetu.

Spursi su bili u ovoj situaciji i prije. Real madrid je uspio da odvede Luku Modrića i Gareth Balea za naknadu koja je bilo svjetski rekord u to vrijeme.

[su_euro_soccer_bonus]

Real Madrid i Barcelona su ozbiljno zainteresirani za ovog igrača iz Tottenhama, ali Spursi imaju druge planove ovaj put.

Prema The Mirroru, Alliju će biti ponuđen treći novi ugovor u posljednjih 16 mjeseci, koji će ga ostaviti u rangu s većim primanjima, kao što su Hugo Lloris i Harry Kane.

To bi trebalo udvostručiti njegovu trenutnu plaću od 55.000 funti tjedno i predsjednik Daniel Levy je vrlo ozbiljan kada je riječ o Tottenhamovom učešću u Europi, tako da u timu moraju imati samo najbolje igrače.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Sa bijelom polovicom sjevernog Londona, koji će se preseliti na svoj novi stadion vrijedan 750 milijuna funti na početku sezone 2018/19, Levy želi osigurati da Spursi zadrže svoje ključne igrače, ali šef Mauriciso početino ima novaca da potroši na nove igrače također.

Također pročitajte: Nevjerojatna statistika za N’Golo Kantea: Lukav način na koji Francuz izbjegava dobijanje žutih kartona nakon prekršaja

Jedan obožavatelj Allija je Barcelonina legenda Xavi, a on vjeruje da je čovjek Spursa preodređen za vrh svjetskog nogometa.

“On je vrlo talentiran, vrlo tehnički potkovan. Mogu razumjeti zašto Tottenhamovi navijači misle da je on sljedeći Paul Gascoigne.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!