NaslovnicaVijestiReal Madrid Barceloni otima 'novog Iniestu'?

Real Madrid Barceloni otima ‘novog Iniestu’?

Barcelona je pokazala veliki interes za 21-ogodišnjim veznjakom – Arthurom koji nastupa za brazilski Gremio, momčad koja je prošle sezone osvojila Copu Libertadores zahvaljujući čemu sutra igra protiv ‘kraljevskog kluba’ finale Svjetskog klupskog prvenstva u Abu Dhabiju. Mladi Brazilac prema uglednom portalu transfermarkt vrijedi 14 milijuna eura, a Gremio za njega traži između 40 i 50 milijuna eura.

Do sada su se u medijima pojavljivale vijesti o tome kako se Chelsea i Barcelona bore za dovođenje ovog talentiranog veznjaka, no čini se kako je za oko zapeo i Zinedineu Zidaneu. Iako se u medijima iz Katalonije pojavila informacija kako Arthur i njegov menadžer imaju predugovor s klubom iz Barcelone, vijest je demantirana.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Gremio se priprema za sutrašnju finalnu utakmicu Svjetskog klupskog prvenstva, a njihov predsjednik dao je intervju za Marcu u kojoj je glavna tema bila Arthur, koji ne nastupa na Svjetskog klupskog prvenstvu jer se ozlijedio u zadnjoj utakmici Copa Libertadores:

“Arthur se uslikao u Barceloninom dresu nakon sastanka s Barceloninim sportskim direktorom Robertom Fernandezom, to je nas sve iznenadilo. Barcelona se već našla s igračem prije nego li su nas kontaktirali. Mi čak na stolu nemam Barceloninu ponudu, a ako nas kontaktiraju reći ćemo im da je Arthur na prodaju samo ako otkupe njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi 50 milijuna eura.”

[su_live_koeficijenti_v2]

“Volio bih da zadržimo Arthura još neko vrijeme i nadam se da će naš veznjak biti član reprezentacije Brazila koja će otputovati u Rusiju na Svjetsko prvenstvo. Pred Arthurom je sjajna budućnost.”

Real kreće u kupnju

Real Madrid prema riječima Marce kreće u kupovinu već ovu zimu. Očito je kako Zinedine Zidane sadašnjoj klupi ne vjeruje jednako kao onoj prošlih sezona kada je imao Jamesa, Pepea, Moratu, Danila…

Upravo iz tog razloga Marca piše kako bi Real Madrid mogao u kupovinu novih igrača. Glavna meta je Mauro Icardi te golman Athletic Bilbaa – Kepa Arrizabalaga. No čini se kako će Real krenuti u ozbiljnijih shopping koji bi mogao uključivati i zvijezdu Gremija.

Hoće li Real i Gremio postići dogovor već ovaj tjedan u Abu Dhabiju, ostaje vidjeti…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!