NaslovnicaVijestiReal Madrid će produžiti ugovor sa superzvijezdom do 2020. godine

Real Madrid će produžiti ugovor sa superzvijezdom do 2020. godine

Najbolji nogometaš Reala Cristiano Ronaldo u pregovorima je s madridskim klubom oko produžetka suradnje do 2020. godine, tvrdi list AS.

Real Madrid

Portugalcu sadašnji ugovor ističe 2018, ali je spreman prije kraja ove sezone stavi novi paraf i ostane u Madridu sve do svoje 35. godine.

Real želi da “blindira” Ronalda nakon što je predsjednik PSG Nasser Al-Kalifi izrazio veliku želju da ostvari transfer, za što ne bi žalio novac.

Ronaldo je od 2009. godine član kraljevskog kluba, postigao je 360 ​​golova na 343 utakmica i osvojio titulu Primere, Ligu prvaka, dva Kupa kralja, Superkup Španjolske i Europe, kao i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Portugalac važi za jednog od najboljih igrača na svijetu trenutno, konstanto ga uspoređuju s igračem Barcelone, Lionelom Messijem, no on igra svoju igru ​​i to mu ide odlično. Profesionalnu karijeru započeo je u portugalskom Sportingu za koji je igrao od 2002. do 2003., a zatim je uslijedio veliki transfer u Manchester United.

Pažnju Uniteda je privukao na prijateljskoj utakmici kada je Sporting savladao United 3-1, a Sir Alex Ferguson je bio oduševljen nastupom Ronalda. Ferguson je tada za Ronalda rekao da je on najbolji 18-godišnji igrač kojeg je ikada vidio.

Dolaskom u Manchester United Ronaldo je postao prvi portugalski igrač koji će nositi dres ‘Crvenih vragova’. U Englesku je stigao za obeštećenje od 12 milijuna funti što ga činilo najskupljim tinejdžerom koji je došao u Englesku. Zadužio je dres s brojem 7, a taj dres prije njega nosili su legendarni igrači poput David Beckham, Eric Cantona i George Best.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Debitirao je u Premiershipu 16. kolovoza 2003. kada je ušao u 60. minuti na utakmici protiv Boltona, nakon utakmice koju je United lagano dobio 4-0 Ronaldo je zaradio ovacije publike, a George Best je tada izjavio da je to najbolji debitantski nastup ikada , te da će Ronaldo biti veliki igrač. Sada možemo reći – nije pogriješio.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!