NaslovnicaVijestiReal Madrid dao do znanja Manchesteru kako da osiguraju usluge Garetha Balea

Real Madrid dao do znanja Manchesteru kako da osiguraju usluge Garetha Balea

Real Madrid dao do znanja Manchesteru kako da osiguraju usluge Garetha Balea! Novo pojačanje stiže u United, to je Belgijanac Romelu Lukaku. United je za njegove usluge Evertonu platio 85 miliona eura a izgleda da Jose Mourinho neće stati na tome. Nova akvizicija Uniteda mogao bi da bude miljenik Mourinha, Gareth Bale a Real je već oistavio uslove prema kojim United može da dovede Velšanina.

Real Madrid dao do znanja Manchesteru

Lukaku trenunto odmara na zapadnoj Američkoj obali u društvu Paula Pogbe, inače njegovog velikog prijatelja, koji ga je i ubijedio da odbije ponudu Chelseaja te da potpiše za United. Oba igrača bi već u ponedjeljak trebala da se priključe ostatku ekipe koja već trenira u Los Angelosu, te bi tada početa priprema bio i ozvaničen.

Trener Jose Mourinho neće ostati samo na ovom pojačanju, a njegova velika želja je i dalje velšaninn Gareth Bale, a u Realu ne bi imali ništa protiv njegove prodaje. Ali problem može predstavljati odšteta za ovog brznonogo igrača a Real Madird ga neće pustiti ispod 100 miliona eura.

>> Strašna povreda: Bolni krici odzvanjali Wimbledonom

To je cijena koju gotovo niko neće platiti za igrača koji je prošlu sezonu skoro čitavu prosjedio na klupi zbog silnih ozlijeda a Galaktikosi znaju da ukoliko dobiju toliko novca za Balea da ga mogu uložiti u kupovinu Kylianna Mbappea.

[su_live_koeficijenti]

Sve je bliži i odlazak Wayne Rooneya iz Uniteda. Njega u svojim redovima želi Everton koji u njemu vidi zamjenu za Lukakua. U Evertonu su spremni da mu ponude trogodišnji ugovor, a Rooney je svjestan da se samo standardnim igranjem može vratiti u englesku reprezentaciju pred nadolazeće svjetsko prvenstvo, koje je i kapiten.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!