NaslovnicaVijestiREAL MADRID DOGOVARA TRANSFER VRIJEDAN 220 MILIJUNA: Perez započeo pregovore!

REAL MADRID DOGOVARA TRANSFER VRIJEDAN 220 MILIJUNA: Perez započeo pregovore!

Real Madrid dogovara transfer vrijedan 220 milijuna eura. Perez započeo pregovore. Perez će dogovoriti transfer od 220 milijuna eura koji bi trebao biti spreman za siječanj i sigurni smo da bi ovaj igrač mogao zamijeniti Cristiana Ronalda. Prema izvješćima, Real Madrid je započeo pregovore sa Tottenhamom za transfer Harry Kanea 11. prosinca.

REAL MADRID DOGOVARA

To nam piše dobro poznati Don Balon, koji napominje da predsjednik kluba, Florentino Perez, procjenjuje mogućnost dovođenja talenta svjetske klase u siječnju, te da bi Kane mogao završiti transfer u španjolske divove za nevjerojatnih 220 milijuna eura.

Izvješće također primjećuje da je datum 11. prosinac kada će Tottenham da igra protiv Barcelone u Ligi prvaka, tako da ima smisla da Los Blancosi naprave svoj transfer, jer će se ta utakmica igrati na Nou Campu.

[su_bet365_koeficijenti]

Cristiano Ronaldo je otišao ovog ljeta, a Real Madridu izgleda kao da nedostaje taj ubojiti instinkt u napadu, ako su njihovi rezultati do sada ove sezone glavni pokazatelj.

Kane lako može biti čovjek koji bi zamijenio Ronalda u Realovoj ekipi, kao što je Engleski internacionalac pokazao posljednjih nekoliko godina da je jedan od najboljih napadača na planeti.

[su_bet365_100bonus]

25-godišnjak je već osvojio dvije Zlatne kopačke Premier lige, kao i Zlatnu kopačku na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta u Rusiji.

Kaneov potencijalni dolaza u španjolsku prijestolnicu bi zasigurno bio veliki poticaj klubu, jer bi dobili jednog od najtraženijih igrača u svjetskom nogometu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!