NaslovnicaVijestiReal Madrid dovodi braniča PSG-a

Real Madrid dovodi braniča PSG-a

Real Madrid u ovom prijelaznom roku planira dovesti braniča PSG-a Marquinhosa.

OIR_resizer (1)

Kraljevi trenutno na poziciji stopera imaju Raphaela Varanea, Sergija Ramosa i Pepea.

No, uprava kluba svjesna je kako Pepe ima 32 godine i na završetku je svoje karijere. Možda još ne planira završiti karijeru, no Brazilac u ovim godinama ne može pružati iste igre kakvo smo imali prilike gledati proteklih sezona.

Manchester United također je zainteresiran za 21-godišnjeg braniča, a sutra planiraju Francuzima za njegove usluge poslati ponudu vrijednu 15 milijuna funti.

Kako bilo, prema pisanju Marce, Real Madrid također želi dovesti braniča u glavni grad Španjolske.

Brazilac se ne može u PSG-u nametnuti kao prva opcija trenera obzirom da su ove sezone u početnih 11 većinom bili njegovi sunarodnjaci Thiago Silva i David Luiz.

21-godišnji Brazilac je ove sezone upisao 20 nastupa u dresu prvaka Francuske, a na ljeto 2013. stigao je u PSG iz AS Rome za vrtoglavih 31,4 milijuna eura.

Transfermarkt.com procjenjuje njegovu vrijednost na 30 milijuna eura.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!