NaslovnicaVijestiReal Madrid ima ozbiljne planove i velike želje za nadolazeći prijelazni rok

Real Madrid ima ozbiljne planove i velike želje za nadolazeći prijelazni rok

Real Madrid i ove godine neće uspjeti osvojiti špansku Primeru, samim tim Kraljevski tim nikako ne može biti zadovoljan, tako da je spisak ‘meta’ za naredni prelazni rok veoma dugačak, a pitanje je koje će igrače od ovih uspjeti dovesit jer se radi o vrhunskim igračima koji neće tek tako napustiti svoj klub. Jedina nada Realova nada u ovoj sezoni je Liga prvaka, gdje su još u igri i gdje će se boriti za osvjanje trofeja koji bi mogao da poprilično ublaži ovu lošu sezonu Kraljeva.

Prijelazni rok

Prema informacijama do kojih je došao poznati španski lista Marca, Real na svojoj listi ima čak 12 igrača koji igraju na različitim pozicijama.

Dakle, na spisku se nalaze: David de Gea (Manchester United), Marquinhos (PSG), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), John Stones (Everton), David Alaba (Bayern), Ricardo Rodriquez (Wolfsburg), Paul Pogba (Juventus), Ludovic Sane (Schalke), Eden Hazard (Chelsea), Aubameyang (Borussia Dortmund), Robert Lewndowski (Bayern) i Neymar (Barcelona).

Ovo saznanje Marce svakako treba uzeti sa rezervom jer nije realno očekivati da Real može da dovede i pola od ovih igrača. Los Blancosi će vjerovatno ići ‘metodom eliminacije’ – ukoliko ne uspiju dovesti jednog, okrenuće se drugom. Transfer bilo kojeg navedenog igrača u Madrid bio bi prava bomba, a tek više od jednog…

[su_sportingbet_premier_league]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!