NaslovnicaVijestiReal Madrid imenovao cijenu za svoju zvijezdu: Manchester United ga želi u...

Real Madrid imenovao cijenu za svoju zvijezdu: Manchester United ga želi u svojim redovima

Ogromne vijesti o budućnosti Velšanina Gareth Balea u Real Madridu. Bale je u Madrid prešao za 85.3 milijuna funti iz Tottenhama u 2013. godini, nakon što je impresionirao u Premier ligi.

Real Madrid imenovao

No, nakon što se Velšanin borio sa mnoštvom ozljeda, čini se da su u Real Madridu spremni slušati ponude.

Štoviše, europski prvaci su navodno imenovali svoju cijenu.

Prema izvješćima Bleachera, Real Madrid će biti otvoren za ponude u iznosu od 85 milijuna funti.

[su_premierleague]

Manchester United je bio jako povezan sa Baleom, ali izvješće također tvrdi da će se suočiti sa velikom konkurencijom.

Baleov bivši klub, Spursi, također prati situaciju koja se dešava oko njihovog bivšeg igrača.

Mourinho je bio sklon potpisivanju ovog krilnog napadača u ljetnom prijelaznom roku. No, nakon što nije uspio postići dogovor za Perišića iz Intera, okrenuo se Velšaninu.

Dok je Bale osvojio nevjerojatna tri trofeja Lige prvaka, njegovo vrijeme u glavnom gradu Španjolske bit će zapamćeno zbog njegove nesposobnosti da ostane u formi.

[su_no1forfootball]

Bale se nogometom počeo baviti još od osnovne škole. Tada su ga uočili skauti iz Southamptona. Profesionalnu karijeru je započeo upravo u dresu Southamptona 2006. godine.

2007. godine prelazi u Tottenham. Tu je proveo šest sezona, nakon čega se seli u Real Madrid 2013. godine. Prelaskom u španjolski klub postao je najskuplji nogometaš na svijetu. Najskuplji je bio do 2016. godine.

Sa Real Madridom je tri puta osvojio titulu Lige prvaka. Bio je prvak Španjolske, a osvojio je i španjolski kup. Za Real Madrid je još osvojio i UEFA Superkup, kao i Svjetsko klupsko prvenstvo.

Za reprezentaciju Velsa je debitirao 27. svibnja 2006. godine u prijateljskoj utakmici protiv Trinidad i Tobaga, čime je postao najmlađi igrač koji je zaigrao za Vels. Imao je samo 16 godina i 315 dana u to vrijeme. Golom protiv Slovačke u kvalifikacijama za Euro 2008, 2006. godine postao je najmlađi strijelac u povijesti svoje reprezentacije. Više puta je proglašavan za najboljeg velškog igrača godine i to šest puta u sedam godina.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!