NaslovnicaVijestiReal Madrid je prvak po 13. put u svojoj povijesti, Loris Karius...

Real Madrid je prvak po 13. put u svojoj povijesti, Loris Karius tragičar finalne utakmice

Real Madrid je po 13. put u svojoj povijesti osvojio Ligu prvaka. U finalu savladali su Liverpool rezultatom 3-1, a tragičar utakmice defitivno je vratar Liverpoola Loris Karius koji je napravio dvije kardinalne greške koje su praktički odlučile utakmicu. Uspio se Liverpool vratiti za samo četiri minute nakon što su primili prvi pogodak u 51. minutu susreta, ali onda  su iskustvo i kirurška smirenost nogometaša Real Madrida odlučili novog prvaka Europe.

Liverpool je odlično otvorio susret, nakon prvih 15-ak minuta igre bili su uvjerljivo bolji suparnik, ali pogodak je izostao. Prijetili su, stvorili su par opasnih situacija u kaznenom prostoru Real Madrida, ali je u Navas u par navrata odlično reagirao. Ronaldo ubrzo nakon toga je šutirao preko gola Kariusa.

Ponovo Liverpool napada, Kloppov ‘gegenpressing’ kojeg je patentirao još dok je bio u Borussiji Dortmund se činio kao pravi ‘lijek’ pogotovo za sjajni vezni red Real Madrida. Arnold šutira dobro, ali Navas sjajno brani. Pravi šok za navijače Liverpoola uslijedio je u 31. minuti susreta kada je Mohamed Salah, glavna zvijezda engleskog tima morao napustiti teren zbog ozljede koju je zaradio nakon duela sa Ramosom. U igru, umjesto njega, ušao je Adam Lallana. Nakon nešto više od pet minuta igre ozljeda i u timu Real Madrida, iz igre je u suzama, baš kao i Salah, izašao Dani Caravajal, a umjesto njega na travnjaku se našao Nacho.

Do kraja prvog dijela utakmice nije bilo većih prilika osim pogotka Benzeme kojeg je Milorad Mažić poništio zbog prethodno sviranog zaleđa. U drugom poluvremenu Real je preuzeo inicijativu na terenu. Isco sjajno pogađa prečku u 48. minuti susreta, a nešto kasnije – šok.

[su_no1forfootball]

Katastrofalna, neobjašnjiva greška Lorisa Kariusa dovodi Real Madrid u vodstvo. Međutim, na njegovu sreću Mane donosi izjednačenje samo pet minuta kasnije. Sjajan skok hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena nakon kornera, lopta u šestercu dolazi do Manea koji pogađa za 1-1.

Gareth Bale ušao je u igru u 62. minuti umjesto Isca, a kasnije će se ispostaviti da je Zinedine Zidane napravio odličan potez jer je upravo Bale odlučio utakmicu. Spektakularne karice dvije minute kasnije, Gareth Bale nakon ubačaja Marcela oduševljavan ogometni svijet. Zasigurno jedan od najljepših pogodaka u povijesti Lige prvaka.

Stativa je spasila Real Madrid u 70. minutu koju pogađa Mane nakon odličnog prododra Wijnalduma, a senegalski nogometaš slabijom, lijevom nogom gađa stativu.  Šest minuta pred kraj susreta jak udarac Garetha Balea sa distance završio je u mreži Liverpoola – još jednom nevjerojatna reakcija Kariusa.

Do kraja utakmice nije bilo većih prilika, nogometaši Liverpoola u suzama su dočekali kraj meča, Lloris Karius zasigurno će dugo pamtiti ovaj susret, istina, iako bi najviše volio da ga što prije zaboravi.

Real Madrid je novi-stari prvak Europe – 13. put u svojoj povijesti!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!