Real Madrid krenuo u Premier ligu po novo pojačanje: Zinedine Zidane obožava ovog igrača

Prema engleskim medijima Daily Mailu, Real Madrid je zatražio od Tottenhama formalnu procjenu napadača Harry Kanea.

Real Madrid krenuo

Nakon što je igrao u formi svjetske klase u posljednjih nekoliko sezona, Kane je postao snažno povezan sa prelaskom na Santiago Bernabeu. Real ima ugled potpisivanja najboljih svjetskih igrača i neće biti iznenađenje ako uspiju da dovedu i Kanea.

Nedavna izvješća također su nagađala kako bi mogli uključiti Gareth Balea i Boryu Mayorala kao dio posla koji će 24-godišnjeg Kanea dovesti do glavnog grada Španjolske.

Čini se da Bale nije više dio klupskih planova zbog svojih ozljeda i čini se da su spremni da naprave zamjenu za Kanea, no da li Tottenham želi Balea nazad?

Čini se da je i trener Zinedine Zidane obožavatelj Kanea, jer ga je nedavno opisao kao ‘potpunog igrača’.

Za Tottenham je debitovao 25. kolovoza 2011. godine na utakmici protiv Hearta u Europskoj ligi, prije nego što je postao standardan u prvom timu Tottenhama. Kane je neko vrijeme proveo na posudbaba u Ligi One igrajući za Leyton Orient.

Prvi gol za Tottenham je postigao 15. prosinca 2011. godine na utakmici protiv Shamrock Roversa.

U sezoni 2014/15 biva izabran za igrača mjeseca u dva navrata, siječanj i veljača.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Oznake: