NaslovnicaVijestiReal Madrid kupuje napadača za 32 miliona, samo da bi ga prodao...

Real Madrid kupuje napadača za 32 miliona, samo da bi ga prodao za 50 miliona eura

Real Madrid kupuje napadača za 32 miliona, samo da bi ga prodao za 50 miliona eura. Real Madrid vjeruje da Juventusov napadač predstavlja dobru vrijednost po cijeni od 32 miliona eura, ali bi ga klub prodao odmah za 50 miliona.

Real Madrid kupuje napadača za 32 miliona

Real Madrid želi da vrati Alvara Moratu na Santiago Bernabeu za 32 miliona, kako bi ga prodali zainteresovanoj strani, prema pisanju Marce.

Španski giganti su umetnuli opciju otkupa igrača nazad u ugovor kada je napuštao Bernabeu, te su odlučili da iskoriste tu opciju ovog ljeta.

Manchester United i Liverpool su također zainteresovani za kupovinu 23-godišnjaka, kojeg je Real zacijenio na 50 miliona eura.

Sa Jose Mourinhom, koji je navodno spreman da zamijeni Louis van Gaal na Old Traffordu, United bi mogao da bude u prednosti, zbog toga što je portugalac veliki navijač Morate.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Alvaro Borha Morata Martin (šp. Álvaro Borja Morata Martín; Madrid, 23. oktobar 1992) španski je fudbaler i mladi španski reprezentativac koji trenutno igra u Juventusu. I ako je mlad, ovaj igrač postiže golove na fenomenalan način, ponikao je u drugom timu Real Madrida, po imenu Real Madrid Catilla u španskoj drugoj ligi, Segundi.

Alvaro Morata je napadač. Visok je 1,90 m. Sa Španskom reprezentacijom do 21 godine postigao je veliki uspjeh 2013. godine osvojivši Europsko Prvenstvo do 21 godinu, Alvaro Morata na ovom takmičenju osvojio je nagradu ‘Zlatna kopačka’za najboljeg strijelca, a njegov tim je primio samo 2 gola u cijelom takmičenju i to oba od Italije u finalu, gde je rezultat bio 4-2 u korist Španije.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!