NaslovnicaVijestiReal Madrid kupuje u Premier ligi: On bi bio idealno pojačanje za...

Real Madrid kupuje u Premier ligi: On bi bio idealno pojačanje za ‘kraljevski klub’

Antonio Conte želi dodati svježa lica u svoju momčad u siječanjskom prijelaznom roku, a rečeno mu je da mora prodati par igrača da to učini. Momčad je već tanka i menadžeru je teško igrati po tri utakmice u tjednu, jer sada ide vrlo gust raspored u Premier ligi.

Real Madrid kupuje

Međutim, kako se izvješćuje u Daily Mailu danas, Conte je odlučio dopustiti David Luizu da se pridruži Real Madridu ovog mjeseca. Brazilski branič je imao male nesuglasice sa menadžerom neposredno prije Chelseajeve pobjede nad Manchester Unitedom koja se desila početkom studenog 2017. i od tada je Christensen prvotimac.

Luiz je navodno bio ozlijedio koljeno, a menadžer je tvrdio kako je to vrlo ozbiljno. Međutim, neka izvješća tvrde da je upravo poslao Brazilca u izgnanstvo.

[su_bonus]

Real Madrid je spreman da dovede braniča Chelseaja u ovom mjesecu i povezani su sa David Luizom već nekoliko posljednjih tjedana. Španjolci su svjesni situacije braniča u klubu iz Premier lige i žele ga dovesti na Bernabeu.

Zidane je rekao da je veliki navijač braniča koji također može igrati u veznom redu. Menadžer očajnički želi da potpiše braniča i izvješća iz The Suna tvrde kako su razgovori već počeli.

Luiz želi napustiti Chelsea kako bi mogao igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Sa ostalim brazilskim braničima koji redovno igraju, Luiz smatra da će ih Tite, menadžer brazilske reprezentacije, izabrati prije njega.

[su_live_koeficijenti]

Prodaja David Luiza bila bi vrlo loša odluka za Chelsea. To bi ih ostavilo sa samo Christensenom, Cahillom i Rudigerom kao glavnim zadnjim braničima, kao i Azpilicuetom u novoj ulozi u formaciji Antonio Contea.

Plavci bi mogli upotrijebiti novac za potpisivanje Alexa Sandroa iz Juventusa, za kojeg je i Manchester United također zainteresiran i pisali smo o tome ranije. No sada sa Christensenom koji je imao probleme sa ozljedom glave nismo sigurni da će Conte željeti da ostane bez još jednog braniča.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!