NaslovnicaVijesti"Real Madrid mora zadržati Zidanea, čak i ako ne osvoji ništa!"

“Real Madrid mora zadržati Zidanea, čak i ako ne osvoji ništa!”

Real Madrid bi, po mišljenju bivšeg trenera Carla Ancelottija, trebao zadržati Zinedinea Zidanea, čak i ako Francuz ne uspije osvojiti La Ligu ili Ligu prvaka.

Ancelotti našao zamjenu

Talijanski stručnjak je zavrijedio status legende na Santiago Bernabeu nakon što je “kraljevski klub” odveo do 10. titule Lige prvaka, a on smatra da ukoliko “novak” u ovom poslu ne uspije donijeti trofeje klubu ove sezone, on može biti dugoročno rješenje madridskog kluba.

“Real Madrid mora zadržati Zidanea, čak i ako ne osvoji ništa. Bez obzira na to kako stvari ispale na kraju sezone, Zidane bi klub trebao trenirati i sljedeće sezone”, rekao je Ancelotti za Sina Sports.

“Liga prvaka nije lagana, ona zahtijeva veliku količinu truda i visok stupanj fokusa. Vrlo malo je prostora za pogreške. Također je potrebno i malo sreće.”

I dok je Real Madrid trenutno u vrlo dobroj poziciji u Ligi prvaka, te ima vodstvo od 2-0 iz prve utakmice osmine finala protiv Rome, u Španjolskoj je stanje po njih mnogo lošije. Trenutno su trećeplasirani u La Ligi pred veliki gradski derbi protiv drugoplasiranog Atletico Madrida, koji se igra ovog vikenda.

Ancelotti, koji će od sljedećeg ljeta preuzeti Bayern Munchen, optimističan je uoči subotnjeg susreta, te ne želi isključiti Real Madrid iz utrke za titulu, iako sada zaostaju po mnogima nedostižnih 9 bodova za vodećom Barcelonom.

“Nema sumnje da će ovaj derbi biti velika bitka. Mislim da će Real Madrid pobijediti jer se igra na Bernabeu, ali to neće biti nimalo lako. Neriješen rezultat bi uveliko otežao Real Madridu u utrci za naslov prvaka, ali, kako je i sam Zidane rekao, Madrid nikada ne odustaje.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!