NaslovnicaVijestiReal Madrid na prodaju stavio svoju zvijezdu vrijednu 617 milijuna funti

Real Madrid na prodaju stavio svoju zvijezdu vrijednu 617 milijuna funti

Prema Diario Golu, Real Madrid je stavio veznjaka Isca na prodaju, jer je španjolski internacionalac postao negativan utjecaj u kampu.

Real Madrid na prodaju

Predsjednik kluba Florentino Perez prepoznao je problem koji se povezao sa Iscovim konfortacijskim ponašanjem prema glavnom treneru Zinedine Zidaneu, što je dovelo do igrača koji ga žele van Santiago Bernabeua.

Kao rezultat toga, Real Madrid je stavio zvijezdu od 617 milijuna funti na prodaju, što je dobra vijest za Manchester City i Chelsea. Dierio Gol je izjavio kako bi Premier liga mogla da bude sljedeća destinacija za Isca, iako se navodi da je PSG spreman da ga dovede u zamjenu za Neymara plus novac koji im Real treba još dodatno platiti.

[su_watch_live_football]

Međutim, Isco se ne želi preseliti na Park Prinčeva, koji otvara vrata prelasku u Premier ligu.

25-godišnjak je napravio 230 nastupa za Real Madrid od njegovog dolaska iz Malage. On je jedan od najboljih igrača na svijetu i sigurno će poboljšati City i Chelsea ukoliko ode u jedan od ova dva kluba.

Real se nalazi u jakoj prodajnoj poziciji s obzirom da veznjak ima otpusnu klauzulu od 617 milijuna funti i još četiri godine u trenutnom ugovoru. Isco je ocijenjen na iznos od 74.7 milijuna funti, što bi za obje ekipe iz Premier lige bila klupska rekordna naknada ako bi odgovorili na ovu cijenu.

[su_live_koeficijenti]

Ipak, Chelsea je navodno bio u kontaktu sa njim, a Alvaro Morata ga pokušava uvjeriti da dođe na Stamford Bridge. Menadžer Građana, Pep Guardiola je spreman platiti sve što košta kako bi doveo Isca u svoje redove. Kao rezultat toga ovo će biti jedno veliko nadmetanje dva velika engleska kluba koja će se boriti za Španjolca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!