NaslovnicaVijestiReal Madrid najavio žalbu zbog izbacivanja iz Kupa Kralja

Real Madrid najavio žalbu zbog izbacivanja iz Kupa Kralja

Real Madrid najavio žalbu zbog izbacivanja iz Kupa Kralja. Kako tvrde čelnici Reala, i sudac je prilikom donošenja presude prihvatio njihov argument da napadač Denis Cheryshev nije bio lično obaviješten da ne smije igrati.

Real Madrid najavio žalbu

Real Madrid je primio rješenje suca u petak nešto iza 18 sati i nakon što ga je analizirao, uvidio je da se u njemu navodi kako španski nogometni savez nije lično obavijestio igrača Cherysheva da ne smije igrati.

[su_bet365_200_bonus_mali]
Lična obavijest jedini je način da kazna bude primjenjiva, kao što se to navodi u disciplinskom pravilniku. Upravo je to razlog zbog kojeg će kraljevski klub uložiti žalbu na odluku o izbacivanju iz kupa, saopšteno je iz Real  Madrida.

Niko nije obavijestio Cherysheva da zbog skupljenih žutih kartona nije imao pravo nastupa na kup utakmici protiv Cadiza igranoj u srijedu, istaknuo je na vanrednoj konferenciji za novinare predsjednik Real Madrida Florentino Perez.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!