NaslovnicaVijestiReal Madrid nije samo Cristiano Ronaldo

Real Madrid nije samo Cristiano Ronaldo

Real Madrid nije samo Cristiano Ronaldo, tvrdi menadžer Građana. Manuel Pellegrini tvrdi da Manchester City neće postati opsjednut Cristianom Ronaldom kako se pripremaju da se suoče sa Real Madridom na Bernabeu za mjesto u finalu Lige prvaka.

Real Madrid nije

Misterija okružuje spremnost Portugalske zvijezde nakon što je propustio prošlotjednu utakmicu na Etihadu zbog ozljede zadnje lože unatoč uvjeravanjima Zinedine Zidane-a da će biti spreman.

Ronaldo je navodno primao tretman matičnih stanica i trebao bi igrati večeras, a Zidane opet tvrdi da će bivši igrač Manchester Uniteda zaigrati na Bernabeu.

Ali Pellegrini, koji je trenirao Ronalda u svojoj prvoj sezoni u Španjolskoj, tvrdi da će City biti spreman bez obzira kakvu ekipu da izvede Zinedine Zidane večeras.

“Cristiano će uvijek biti drugačiji igrač”, rekao je Cityjev menadžer. “On je postigao mnogo golova u šest godina ovdje, ali ja ne mislim da je Real Madrid samo Cristiano.”

“Ako on ne igra, oni imaju neke druge opcije. Moramo se braniti i napadati kao tim, a ne samo protiv Cristiana, već protiv Real Madrida.”

“Mislim da je on veliki profesionalac. Bio je sastanak njega, menadžera i doktora i ako on kaže da Ronaldo može igrati, on će igrati 100%. Ali, ja bih mu rekao da prestane sutra!”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Pellegrini je priznao da će City biti pod ogromnim pritiskom na jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba, ali je obećao da neće spotaknuti napadački mentalitet i stil igre svog tima.

“Mi ćemo pokušati igrati na način na koji igramo svaki tjedan”, dodao je Pellegrini.

“Najbolji način da odemo u finale je da igramo kako znam. Pokušali smo u Manchesteru, ali to nije bio dobar dan a naše kreativne igrače. Mi ćemo pokušati napasti.”

“Pritisak će biti vrlo veliki na Bernabeu, ali imamo mentalitet za to. Ne samo ove sezone već tri sezone u Ligi prvaka, ovaj tim je vrlo dobar u gostima, a posebno kada smo pobijedili Romu u gostima prošle sezone i Bayerna.”

“Ove sezone u četvrt-finalu smo imali vrlo dobar remi protiv PSG-a, pobijedili smo Dinamo Kijev, Borussiju M’gladbach i Sevillu u gostima. Mi ćemo i ovdje pokušati uraditi isto.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!