NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Real Madrid Unitedu nudi čak dvije zvijezde u...

SPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Real Madrid Unitedu nudi čak dvije zvijezde u zamjenu za Pogbu!

Kako danas izvještavaju brojni mediji, Manchester United bi mogao dobiti jako zanimljivu ponudu za jednu od najvećih zvijezda Paula Pogbu.

Real Madrid nudi dva igrača za Pogbu

France Football je objavio informaciju kako je Pogbin agent Mino Raiola već započeo pregovore sa Real Madridom, a do dogovora bi moglo doći vrlo brzo.

Manchester United navodno za njega traži preko 150 miliona eura, ali ‘kraljevi’ po svemu sudeći neće toliko platiti za Francuza. Naime, u izvješću piše kako bi u ovaj transfer mogli biti uključeni i Toni Kroos i Gareth Bale, koji bi otišli na suprotnu stranu, zajedno uz dio novca.

U ovom slučaju bi ‘Crveni vragovi’ itekako mogli pristati na Pogbin odlazak, s obzirom da bi Kroos bio i više nego dobra zamjena za njega, dok svakako već neko vrijeme pokazuju interes i za Garetha Balea. Velški reprezentativac igra sezonu za zaborav, te je svima jasno da želi što prije napustiti Santiago Bernabeu, pogotovo zbog činjenice što se u klub vratio Zinedine Zidane, sa kojim je u jako lošim odnosima još iz njegovog prvog mandata u Real Madridu.

Ipak, jedina prepreka u pregovorima je plata koju Raiola zahtijeva za svog klijenta, kao i razni bonusi, te čelnici Real Madrida nisu nimalo zadovoljni zbog svih tih zahtijeva. 26-godišnjak je ove sezone ukupno odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima, postigao 16 golova i podijelio 11 asistencija, a izabran je i u timu sezone u Premier ligi, gdje ‘Crveni vragovi’ nisu uspjeli izboriti top četiri.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!