NaslovnicaVijestiReal Madrid nudi zvijezdu tima plus novac za Paula Dybalu

Real Madrid nudi zvijezdu tima plus novac za Paula Dybalu

Prema pisanju španjolskih medija, Real Madrid priprema ponudu za zvijezdu Juventusa i argentinskog reprezentativca Paula Dybalu.

Real Madrid nudi zvijezdu tima plus novac za Paula Dybalu

Kako prenosi Mundo Deportivo, Los Blancosi su spremni ponuditi 85 miliona eura za napadača, te jednog od najperspektivnijih veznih igrača u klubu Matea Kovačića.

Ukoliko “Stara dama” prihvati ovu ponudu, to će biti veliki udarac za Barcelonu, koja je također zainteresovana za dovođenje 23-godišnjaka.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Navodno, Dybala je jedan od kandidata koji bi mogao zamijeniti Neymara, koji je otišao u Paris Saint Germain u najskupljem transferu ikada. Međutim, Juventus nije spreman pustiti najboljeg igrača tima za manje od 120 miliona eura, pogotovo sad kad su svjesni da katalonski tim ima dosta novca od prodaje Neymara.

Ipak, ponuda Real Madrida bi mogla biti prihvaćena, s obzirom da uključuje i Matea Kovačića.

Los Blancosi su ovog ljeta doveli dva pojačanja. U klub su stigli mladi španjolski reprezentativci Theo Hernandez i Dani Ceballos iz Atletico Madrida i Real Betisa.

Također, sa dolaskom u madridsku prijestolnicu se već duže vrijeme povezuje i zvijezda Monaca i Zidaneov sunarodnjak Kylian Mbappe, ali s obzirom da klub iz Kneževine traži preko 150 miliona eura za svog dragulja, Madriđani su se po svemu sudeći okrenuli dovođenju Dybale.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!