NaslovnicaVijestiReal Madrid odustao od De Geae

Real Madrid odustao od De Geae

Real Madrid odustao od De Geae! Dugo vremena traje “borba” između Real Madrida i Manchester Uniteda oko španskog reprezentativnog golmana, Davida De Geae. Iz španskog časopisa Marce otkrili su informaciju da su Zinedine Zidane i igrači Reala uspijeli ubijediti Florentino Pereza da im novi golman, odnosno De Gea, nije potreban, te da su zadovoljni sa Keylorom Navasom.

Real Madrid odustao od De Geae

Predsjednik madridoskog Reala, Florentino Perez već dugo vremena ima namjeru da u svoj klub dovede golmana Mancheter Uniteda, Davida De Geu, kojeg vidi kao dugogodišnje riješenje na golu Real Madrida. Prije nekoliko godina transfer je propao u zadnji čas jer upravo Keylor Navas nije htio napustiti Madrid, a klubovi su se prethodno dogovorili da i Navas bude uključen u transfer.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ovog ljeta najviše se je pričalo o tome da bi u transfer bio uključen i Alvaro Morata koji je želja Jose Mourinha. Vrijednos Morate je procijenjena na 60 miliona eura a madriđani bi uz Moratu poslali još i 15 miliona eura, što zadovoljava ukuse Mourinha ali i uprave Uniteda. Ali Perez je najvećeg konkurenta za ovaj transfer pronašao u svom klubu. Naime, Zinedine Zidane ali i igrači ovog kluba ne žele novog golmana jer su prezadovoljni onim što Navas pruža.

>> Bellerin na korak od Barcelone

Marca prenosi da je Zinedine Zidane prije reprezentativne pauze rekao da će i u narednoj sezoni njegov “broj jedan” biti Keylor Navas a sa tom odlukom se slažu i svi igrači u klubu. Svi u klubu su zadovoljni partijama Navasa koji je bio jedan od klučnih igrača Reala posebno u utakmicama španskog prevenstva. Iz Marce tvrde da je to skoro pa gotovoro stvar i da će u narednoj sezoni prvi golman biti Navas, njegova zamjena će biti Kiko Casilla atreći golman će biti sin Zidanea, Luca Zidane.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!