NaslovnicaVijestiReal Madrid plaća 500 milijuna eura za nove Galacticose!

Real Madrid plaća 500 milijuna eura za nove Galacticose!

Real Madrid spreman je da izdvoji ogroman novac za nove Galacticose, te želi da nakon dvije ‘sušne’ sezone na transfer pijaci ostvari spektakularne transfere.

Realu naslovi nisu dovoljni, već je potreban i spektakl. Madriđani su tri puta bili prvaci Europe u protekle četiri sezone, novu šansu za pehar imaju u Kijevu 26. svibnja u finalu LP protiv Liverpoola, ali i pored toga čelnici spremaju renoviranje momčadi, u koje će biti uloženo preko pola milijarde eura.

Cilj predsjednika Florentina Pereza je napraviti trojac iz snova, Neymar-Cristiano Ronaldo-Mohamed Salah, koji bi izazvao euforiju među navijačima Madriđana.

[su_games]

U posljednje dvije godine, otkako je Zinedine Zidane na klupi, “kraljevski klub” je zapostavio ono po čemu je bio prepoznatljiv, a to je pravljenje glamuroznih transfera. Za ovu sezonu 40,5 milijuna eura uloženo je u pojačanja, a godinu dana ranije 30, što je zanemarivo u odnosu na koliko su u tom razdoblju potrošili City, PSG, Barca… Novac se jednostavno akumulirao i zato je spremna “eksplozija” na ljeto.

>> Transfer glasine: Ako ode Salah dolazi zvijezda Juventusa, Mahrez na ljeto napušta Leicester, Real započeo pregovore sa novim golmanom

Španjolski mediji kažu kako je Perez fasciniran Neymarom i spreman je platiti od 260, pa čak i do 300 milijuna eura da ga dovede. As piše da je delegacija Madriđana dvaput prošlog mjeseca putovala u Brazil na pregovare s napadačem PSG-a koji se oporavlja od ozljede u svojoj domovini. A želja za transferom je obostrana, budući da Neymar nije sretan u francuskoj ligi.

“Neymar nije moj nogometaš i ne želim razgovarati o njemu. Ne ulazim u takve stvari”, rekao je Zidane novinarima na press konferenciji.

[su_vegas]

Iako bi navijači bili sretni samo zbog Neymara, postoje izgledi da će bijeli dres biti obući i igrač koji je prosto ‘eksplodirao’ ove sezone. To je Salah iz Liverpoola, za kojeg Real planira izdvojiti 200 milijuna eura.

Španski gigant zagrizao je i za golmana brazilske reprezentacije Alissona (25), koga zbog velikog talenta u Italiji zovu “golmanski Messi”. Roma ima brojne ponude za svog čuvara mreže, i procjena je da ga će ga pustiti tek ako neko izbroji 100 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!