NaslovnicaVijestiReal Madrid ponudio igrača Manchester Unitedu za 50 miliona funti

Real Madrid ponudio igrača Manchester Unitedu za 50 miliona funti

Iz Real Madrida su poručili čelnicima Manchester Uniteda da zvijezda tima James Rodriguez može napustiti klub ovog ljeta.

Real Madrid ponudio igrača Manchester Unitedu

Kolumbijski reprezentativac, koji je u Real Madrid stigao za 56 miliona funti nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine, klub može napustiti za 50 miliona funti, potvrdili su iz španjolske prijestolnice.

Kako pišu španjolski mediji, Rodriguez je već svoju kuću u Madridu stavio na prodaju, te da želi što prije napustiti klub jer nije zadovoljan minutažom.

24-godišnjak je finalnu utakmicu Lige prvaka protiv Atletico Madrida presjedio na klupi, kao i većinu utakmica prošle sezone, te želi preći u klub gdje bi redovno igrao, a u Unitedu bi mu mogli to ponuditi.

Rodriguez ima istog agenta kao i novi trener Crvenih đavola Jose Mourinho, Jorgea Mendeza, te bi se zbog toga ovaj transfer trebao bez problema ostvariti.

On je prošle sezone odigrao ukupno 26 ligaških utakmica, od kojih je samo 17 počeo od prve minute, dok je također pet puta nastupio u Ligi prvaka, a ukupno je postigao osam golova i podijelio isto toliko asistencija svojim suigračima.

James Rodriguez će svoju konačnu odluku donijeti nakon povratka sa Copa Americe, gdje je njegova reprezentacija poražena u polufinalu protiv Čilea.

[su_hrvatskaportugal]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!