NaslovnicaVijestiReal Madrid ponudio svog ofanzivca Arsenalu

Real Madrid ponudio svog ofanzivca Arsenalu

Real Madrid ponudio svog ofanzivca Arsenalu. Real Madrid će navodno ponuditi Arsenalu šansu da dovede španskog ofanzivca Jesea Rodrigueza u januarskom prijelaznom roku. 22-godišnjak je veći dio karijere na Bernabeu proveo kao rezerva, a nakon što su se Gareth Bale i Karim Benzema oporavili od povreda, njegova minutaža bit će još skromnija.

Real Madrid ponudio svog ofanzivca

Španac se dugo povezuje sa odlaskom iz prijestolnice Španije, a prema Don Balonu, Arsenal će dobiti priliku da pošalje ponudu narednog mjeseca.

Jese, koji je u Realu od 2007., odigrao je tek 10 minuta u Realovoj pobjedi nad Getafeom prethodnog vikenda.

Rođen je u Las Palmasu, glavnom gradu Kanara te se ondje počeo baviti nogometom. Tu je igrao za dvije lokalne momčadi Pilar i Huracan. Godine 2007. primjetili su ga Realovi skauti te on dolazi u Madrid. Kao junior debitira 16. siječnja 2011. za Castillu. Kako je u Realovim juniorima pod imenom Juvenii A postigao 17 golova u jednoj sezoni promoviran je u rezervnu momčad.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Često ga se uspoređuje sa Cristianom jer obadva igraju na istoj poziciji, odlični su tehničari i izvrsni napadači. Trener Reala, José Mourinho, poziva ga na predsezonske pripreme. Debitirao je protiv LA Galaxyja, a prvijenac za Real postiže protiv kineske momčadi Guangzhoua nakon samo 20 sekundi igre.

Službeni debu ušpanjolskom kupu odigrao je 12. prosinca 2011. protiv Ponferadine. Ušao je kao zamjena za Cristiana, a svoj debi i u Primeri doživio je kao Ronaldova zamjena u utakmici protivSociedada 24. ožujka 2012. u pobjedi od 5:1

Jese je debitirao za španjolsku reprezentaciju do 19 godina 2009. Sa godinu dana starijom selekcijom odigrao je finale EURA 2010. koje su Španjolci izgubili.

Na EURU do 19 godina Jese je proglašen najboljim strijelcem. Postigao je pet pogodaka, od toga četiri u grupnoj fazi gdje je Portugalu dao hat-trick u remiju 3:3 dana 6. srpnja. U finalu s Grčkom postigao je jedini i odlučujući pogodak.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!