NaslovnicaVijestiReal Madrid poslao ponudu od 15 miliona eura za napadača Partizana

Real Madrid poslao ponudu od 15 miliona eura za napadača Partizana

Real Madrid poslao ponudu od 15 miliona eura za napadača Partizana. Kraljevski klub je poslao ponudu od 11 miliona funti za napadača Partizana Andrije Živkovića.

Real Madrid poslao ponudu od 15 miliona eura za napadača

19-godišnjak je visoko kotiran u Srbiji, nakon što je postao najmlađi igrač koji je debitirao za svoju reprezentaciju u dobi od 17 u 2013. godini.

Ove sezone, svestrani napadač je postigao 12 golova, navodno su zainteresovani još za njega i Liverpool i Manchester City.

Međutim, Živkovićev otac Jovica je otkrio da je Real Madrid napravio ponudu od 11 miliona funti (15 miliona eura) za tinejdžera, ali on je rekao da njegov sin neće ići nigdje zbog straha da će biti posuđen.

“Jedan od najvećih i najpoznatijih klubova na svijetu, Real Madrid ponudio je 15 miliona eura za potpisivanje igrača. Ali, da ga pošalje na posudbu! Odbio sam!.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

“Neću uništiti svom djetetu karijeru zbog novca. Niko ne želi uništiti život svog djeteta i igrati se snjim kad god poželi, kao da da igračka.”

Živković se pridružio Partizanu u Septembru 2009 godine. Debitirao je za prvi tim protiv Novog Pazara 2013. godine. To je bila njegova jedina utakmica koju je odigrao te sezone.

Nakon mnogo rasprave, Živković je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom 23 augusta 2013. godine, ugovor je bio od tri godine. Prvi gol je postigao dva dana kasnije protiv Radničkog Kragujevca.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!