NaslovnicaVijestiReal Madrid prihvatio ponudu od 130 milijuna eura za Gareth Balea: Velšanin...

Real Madrid prihvatio ponudu od 130 milijuna eura za Gareth Balea: Velšanin na izlaznim vratima!

Real Madrid je prihvatio ponudu od 130 milijuna eura od kluba iz kineske Super lige za velšku zvijezdu Gareth Balea, pišu izvješća iz Španjolske.

Real Madrid prihvatio

Baleova budućnost je na Bernabeu već neko vrijeme pod sumnjom. Šefovi Real Madrida su prestali vjerovati da će Velšanin postati ključni igrač za kojeg se nadaju da će biti otkako je stigao iz Tottenhama za 85 milijuna funti 2013. godine.

28-godišnjak je pretrpio ozbiljne ozljede nakon njegova preseljenja u Španjolsku, ali je još uvijek bio jedna od Real Madridovih zvijezda u pet sezona u klubu La Lige.

[su_no1forfootball]

Na 179 nastupa na svim natjecanjima, Bale je postigao 79 golova i asistirao 58 puta – rekord koji bi ga učinio jednim od najboljih igrača u bilo kojem klubu na svijetu, ali ne u Realu.

Španjolski mediji su označili Balea kao luksuzni nadomjestak, koji je ove sezone pao na klupu Zinedine Zidanea.

I prema Diario Golu, klub ga želi prodati već ovog ljeta i izgleda da su skoro prihvatili ogroman iznos od 130 milijuna eura, koja je stigla iz klub u kinskoj Super ligi.

Međutim, Gareth Bale je rekao klubu da će samo razmotriti napuštanje Real Madrida za neku drugu Europsku ekipu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Izvješće tvrdi da se Real složio sa ponudom, te da su je prihvatili, a ovo bi značilo da su dani Velšanina u Europi odbrojani, ali još ništa nije gotovo, sve dok to ne bude zvanično.

Velški krilni igrač je pod ugovorom u Real Madridu do 2022. godine. Gareth Bale je 2013. godine stigao u Madrid iz Tottenhama. Bivši igrač Southamptona i Tottenhama je u to vrijeme bio najskuplji igrač na svijetu, dok je transfer tržište skočilo u posljednjoj sezoni, gdje je Neymar oborio sve rekorde sa prelaskom u PSG.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!