NaslovnicaVijestiReal Madrid prodaje jednog od svojih najboljih igrača: Manchester City spremni poslati...

Real Madrid prodaje jednog od svojih najboljih igrača: Manchester City spremni poslati ponudu od 150 milijuna eura

Plavci su povezani sa Real Madridovom zvijezdom Iscom. Prvaci Premier lige su jedan od tri engleska kluba koji će pokušati da dovede Isca u senzacionalnom transferu ovog ljeta.

Real Madrid prodaje

Španjolska publikacija Don Balon izjavila je kako su Liverpool i Manchester City također zainteresirani za transfer 25-godišnjaka koji bi konačno mogao biti spreman da napusti Bernabeu u narednim mjesecima.

Nakon prodaje Philippea Coutinha u Barcelonu u siječnu, Liverpool je zainteresiran za 100 milijuna eura vrijednog Isca, dok je ekipa Pep Guardiole spremna podići finansijske udjele još jednom, tako što će poslati ponudu od 150 milijuna eura za ovu zvijezdu Real Madrida.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Smatra se da je klauzula za oslobađanje Iscoa negdje između 700 milijuna funti i 1 milijarde, no ovog ljeta bi mogao otići za znatno manju sumu, ukoliko ne dobije veću minutažu.

Španjolac se nije naigrao ove sezone i postaje sve frustriraniji što ne igra vodeću ulogu u timu, a protiv Argentine je svojim hat-trickom dokazao da može igrati na najvišoj razini.

Isco je potpisao novi ugovor u rujnu, kako bi ga zadržali u Los Blancosima još pet godina, očito nakon što je dobio uvjerenje od menadžera Real Madrida Zinedine Zidanea da će postati mnogo važniji igrač i da će dobiti mnogo veću minutažu.

No, s utrkom za naslov Primere koja je izgleda već gotova, jer je Barcelona 13 bodova ispred Real Madrida, bilo je malo vremena za planiranje budućnosti.

[su_bonus]

Uz glasine koje kruže oko budućnosti Zidanea na Bernabeu, moglo bi doći do masivno ljetnog odlaska u španjolskoj ekipi.

Bez obzira na to može li Chelsea iskoristiti ovu situaciju i ponovo spojiti Isca sa bivšim napadačem Real Madrida Alvaro Moratom na Stamford Bridgeu, ostaje da se vidi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!